maniek87 Opublikowano 8 Września 2014 Opublikowano 8 Września 2014 Witam. Wszystkich. Niedawno kuliłem a4 b6 1.6 ALZ. Pierwszy raz mam do czynienia z takim silnikiem. Czy można w jakikolwiek sposób podnieść jego moc bez większych przeróbek mechanicznych? Jesli tak to o ile. Pozdrawiam
MAGIC87 Opublikowano 8 Września 2014 Opublikowano 8 Września 2014 ponoc 3 magnetyzery + Schell V-power, ktos pisał ze dochodzi jakies 15 KM i 20 Nm
maniek87 Opublikowano 8 Września 2014 Autor Opublikowano 8 Września 2014 No dobra widze ze dobrze się bawicie śmiejąc sie z kogoś mniej doświadczonego. Czyli nic nie można zrobić tak?
Galetto Opublikowano 8 Września 2014 Opublikowano 8 Września 2014 Niestety nic, ugranie w wolnossaku kilku koni to gra niewarta świeczki. Ratuje zmiana auta z mocniejszym silnikiem.
maniek87 Opublikowano 8 Września 2014 Autor Opublikowano 8 Września 2014 No trudno jak na razie będzie musiało mi wystarczyć te 102 koniki. Dzieki, że znalazł się ktoś normalny kto potrafił normalnie odpowiedzieć Czyli wygląda na to ze temat do zamknięcia
Rekomendowane odpowiedzi