Mesiah Opublikowano 9 Września 2014 Opublikowano 9 Września 2014 Jak w temacie. Interesują mnie przede wszystkim tłumiki końcowe ale info o środkowych też nie zaszkodzi bo czeka mnie wymiana i mam na oku oryginalny tłumik końcowy z kwasówy tylko , że z 1.9 tdi. Myślałem żeby taki wsadzić , uciąć końcówki na równo i założyć jakieś skromne końcówki do tego. Będzie ok?
MATIUS Opublikowano 14 Września 2014 Opublikowano 14 Września 2014 Zakladalem do suebie z 1.9tdi do 1.8 adr ma inna srednice chodzi o rure ja zakladalem od kata do koncowego ale to nie problem dla tlumnikarza koncowke przespawalem z 1.8 polecam taki zabieg
Mesiah Opublikowano 14 Września 2014 Autor Opublikowano 14 Września 2014 Więc środkowy też pasuje z tdi? Co z robiłeś z zagiętymi końcówkami?
MATIUS Opublikowano 15 Września 2014 Opublikowano 15 Września 2014 przespawał mi kolega moją pojedyńczą oraz przejscie z 50mm na 55 taką srednice ma tdi
Mesiah Opublikowano 15 Września 2014 Autor Opublikowano 15 Września 2014 Dzięki za info. Teraz już wiem co mnie czeka.
Rekomendowane odpowiedzi