SWARSZCZYK Opublikowano 11 Września 2014 Opublikowano 11 Września 2014 (edytowane) Potrzebował bym schemat A4 98r 1.9 TDI AFN Pierwszy Lift od czujnika temp. oleju (jest w podstawie filtra oleju ) przewód niebiesko biały , skąd do kad wiem ze na pin 21 do zielonej kostki licznika ale przez jakie kostki jeszcze przy nogach czy podszybie . Mam go w wiązce ale dołożyłem fis jest końcówka przy filtrze czujnik założyłem ale nie chce ciągnąć od czujnika bo po co jak już jest . Edytowane 14 Września 2014 przez SWARSZCZYK
jacek70 Opublikowano 11 Września 2014 Opublikowano 11 Września 2014 Podobnie miałem w adr przed liftem. Też był biało-niebieski pod maską a w środku ani śladu. Do licznika przychodziła kostka 4pin styk 1. Rozwiązałem sprawę dokładając przewód i grało. Nie wiem tylko czy w liczniku z fis jest ta kostka 4pin.
SWARSZCZYK Opublikowano 14 Września 2014 Autor Opublikowano 14 Września 2014 Jak by ktoś szukał, to kabel niebiesko biały od czuj. temperatury oleju idzie przez czarna kostkę na podszybiu pod sterownikiem silnika, pierwsza od prawej ale tylko do wtyczki od gniazda trzeba założyć pin i podciągnąć kabelek do licznika na pin 21 do zielonej kostki .
Rekomendowane odpowiedzi