unreal Opublikowano 13 Września 2014 Opublikowano 13 Września 2014 Witam. Mam problem. Otóż ułamał się w zamku taki uchwyt, który ruszał mechanizmem otwierania i zamykania drzwi przez co nie moge otwierać ani zamykać drzwi od strony kierowcy. Kupiłem drugi cały mechanizm ale jak wymienić wkładkę? Pozdrawiam.
przemoskubany Opublikowano 15 Września 2014 Opublikowano 15 Września 2014 DOŁĄCZAM SIĘ DO TEMATU .. POMOCY !
xdaniosx Opublikowano 15 Września 2014 Opublikowano 15 Września 2014 Witam , mam ten sam problem .Otoz naprawa tego wyglada nastepujaco , jesli ci sie chce bawic to mozesz wymontowac caly zamek wraz z klamka, ale mi sie nie chcialo i sie troche pobawilem, Zeby wyciagnac wkladke zamka musisz przekrecic kluczyk w lewo ,Od tylu zobaczysz ta blaszke co ci sie ulamala to ją musisz wcisnac i przekrecic i wtedy powinno ci wyjsc elegancko , przynajmniej mi sie tak udalo
unreal Opublikowano 28 Października 2014 Autor Opublikowano 28 Października 2014 Dzięki spróbuje. Dopiero dzisiaj to zrobiłem i się udało. Niestety części które zakupiłem nie pasowały...
Rekomendowane odpowiedzi