AIRWOLF Opublikowano 17 Września 2008 Opublikowano 17 Września 2008 Przedstawiam moje B6, w rzeczywistosci wyglada troche gorzej ale podrobiłem na Paint Shop Pro Przesiadłem sie do niego z A6 C5, wyposazenia jakiegos super nie ma, tylko standard Co do felg to sa 17 i opony 235/45 17. Zdjecie wnetrza moze zrobie kiedy idziej jak pare rzeczy powymieniam bo poscierane przyciski. Przebieg 220 tys. na wyświetlaczu ale w maju tamtego roku miał około 350 wiec myślę ze ma grubo ponad 400 tys. Doszła nowa modyfikacja z przodu, ale niestety zrobiona nie przeze mnie i laweta Stałem w korku i koleś z naprzeciwka zasnął i bum. Czemu ci ludzie z warszawy się nie wysypiają to nie wiem, a była godz 17.
GRazny Opublikowano 17 Września 2008 Opublikowano 17 Września 2008 niektóre mają po 800tyś i jeszcze jeżdżą... więc nie ma tragedii a autko ładne...fele też :>
Piechol Opublikowano 17 Września 2008 Opublikowano 17 Września 2008 ładna furka, ale przebieg konkretny już ogólnie to dokładki w kolor by się przydały no i śmigać bezawaryjnie
Rekomendowane odpowiedzi