kisielek123 Opublikowano 17 Września 2014 Opublikowano 17 Września 2014 witam, posiadam fis czerowno czarny i mam pytanie czy jak zaloze sam wyswietlacz z wersji z kolorowym fisem bedzie wszsytko dzialac ? czy trzeba caly licznik kupic z kolorowym ?
powaguspisz Opublikowano 17 Września 2014 Opublikowano 17 Września 2014 Jak masz czerwono czarny to nie masz pełnego FISA< a kolorowy jest pełny,spalanie itp.wiem że ktoś to kodował,montował itp. ale chyba cały licznik,
kisielek123 Opublikowano 17 Września 2014 Autor Opublikowano 17 Września 2014 mam pelny fis, spalanie chwilowe, srednie, ilosc kilometrow na danym paliwie itd
Gość cwiara Opublikowano 17 Września 2014 Opublikowano 17 Września 2014 (edytowane) Jak masz czerwono czarny to nie masz pełnego FISA< a kolorowy jest pełny,spalanie itp.wiem że ktoś to kodował,montował itp. ale chyba cały licznik, Nie pisz glupot. Czy fis pelny czy nie zalezy od kodowania i dolozonej manetki. Nie ma mozliwosci wymiany samego wyswietlacza na kolorowy. Caly licznik trzeba zmienic. Oczywiscie wiąże sie to z kodowaniem immo. Edytowane 17 Września 2014 przez cwiara
Rekomendowane odpowiedzi