Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Audi A4 B7 1.9 TDI Sedan S-Line 2007r/ RECARO /FOTOCHROM+KOMPAS/18CALI RS6+EIBACH-30/Program 145KM/340 NM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja się zastanawiam nad fotelami s-line tylko z B8 powinny pasować tylko nie wiem jak z kostkami .

Powinny pasować, dam znać na dniach Sam się do takich przymierzam, zrobiłem w b8 500 km na nich i są wygodne Sporty z b7 to porażka, zaraz plecy bolą, już wygodniejsze naleśniki są mimo niewielkiej regulacji :)

Opublikowano

A jak trafisz już na B7 to strasznie poniszczone zazwyczaj są . :kwasny:

Opublikowano
  • Autor

To prawda niestety,ale wygląd Recaro jest dla mnie niedoscigniony:-) i juz szukam dlugo,bede szukac tyle aż znajde w stanie bardzo dobrym:-) jestem uparty:-)

Opublikowano

Ja się zastanawiam nad fotelami s-line tylko z B8 powinny pasować tylko nie wiem jak z kostkami .

Powinny pasować, dam znać na dniach Sam się do takich przymierzam, zrobiłem w b8 500 km na nich i są wygodne Sporty z b7 to porażka, zaraz plecy bolą, już wygodniejsze naleśniki są mimo niewielkiej regulacji :)

Tak mi się zdawało że gdzieś je widziałem w b7 :)http://a4-klub.pl/index.php?/topic/226161-b7-bpw-schwarzen-tank-by-blutucz-samochod-skradziony-bylo-audi-jest-bmw/page-3

Opublikowano

Powinny pasować, dam znać na dniach Sam się do takich przymierzam, zrobiłem w b8 500 km na nich i są wygodne Sporty z b7 to porażka, zaraz plecy bolą, już wygodniejsze naleśniki są mimo niewielkiej regulacji

Nie zgodzę się z tym, może masz coś z kregosłupem. Ja zrobiłem 1200km nic mnie nie bolało i uważam je za bardzo wygodne.

Tak poza tym bardzo ładny sedan kolego :)

Opublikowano

Powinny pasować, dam znać na dniach Sam się do takich przymierzam, zrobiłem w b8 500 km na nich i są wygodne Sporty z b7 to porażka, zaraz plecy bolą, już wygodniejsze naleśniki są mimo niewielkiej regulacji

Nie zgodzę się z tym, może masz coś z kregosłupem. Ja zrobiłem 1200km nic mnie nie bolało i uważam je za bardzo wygodne.

Tak poza tym bardzo ładny sedan kolego :)

No wiadomo każdy lubi inaczej siedzieć Z kręgosłupem mam wszystko w porządku :) Dla porównania Ci powiem że w b6 takiego problemu nie miałem, niemniej jednak to nie wątek o wygodzie poszczególnych foteli :)

Opublikowano
  • Autor

Dzięki za miłe słowa staram się jak moge:-) zawsze jest coś nowego do kupienia:-) do wyrezania:-) oczywiscie każdy ma prawo do swojego zdania i w tym przypadku wyboru fotele z b7 czy b8:-) ja pozostane przy fotelach z b7:-) mysle że co jak co ale Recaro chyba nie bede musiał się wstydzic:-)

Mam jeszcze pytanko czy wszystkie recaro z b7 mają pełna regulacjie elektryczną zarówno w fotelu kierowcy jak i pasażera?

I jeszcze szukam jednego fajnego bajeru mianowicie ledy w plastikach lusterek zewnętrznych :-)

Coś takiego:-)

gn1253_podswietlane.jpg

Oczywiście lusterko pochodzi z audi a6 c6:-) robiliscie juz u siebie ten mod?

Czyżby nikt nie montował?

Edytowane przez instruktor83

Opublikowano

Ja mam u siebie LEDy z A6ki w lustrach. :wink4:

Opublikowano

Ja też :)

Opublikowano

Pasują p&p? Nie licząc oczywiście podłączenia tego.

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk

Opublikowano

Pasują p&p? Nie licząc oczywiście podłączenia tego.

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk

Troche trzeba porzeźbić w stelaży lusterka, ale dosłownie kilka ruchów pilnikiem. W moim temacie są zdjęcia ;)

Opublikowano
  • Autor

A powiedz mi jak z podłączeniem tego?p&p? Bo w plastiku dowiadywalem sie że aż tak dużo roboty nie ma, a jak z kabelkami?

Opublikowano

kable ciągniesz do wew i podłączasz np: do halogenów

Opublikowano
  • Autor

Dzieki:-) teraz tylko dorwac lusterka od a6 c6:-) może ktoś z was posiada na sprzedaż?

Takie małe dzisjejsze przy aucie które bardzo chciałbym mieć:-)

IMG_20150430_175804.jpg

IMG_20150430_175751.jpg

Może kiedyś:-)

Powiedzcie ile potrzeba ciapciaków żeby założyć bixenon? Mam tu na myśli komplet lamp,oglądam allegro ciągle i widze że można kupić komplet za 900zl i za 2000tys zl,dosyć duża rozbieżność.

Opublikowano

zależy jak na to patrzysz czy chcesz wszystko jak z fabryki czy nie

- bixy albo bixy skrętne - to zależy za ile zdołasz ustrzelić tak jak podałeś - 900-2000zl

- czujniki poziomowania - max 200zl za komplet

- sterownik 100zl

- zdes pod spryski - to też zależy za ile ustrzelisz

- zbiornik z pompką

- no i parę $$$ jakiemuś specowi za montaż

- i do tego według uznania

bo lustro z czujnikiem masz

czyli tylko włącznik DRL

ty masz osłony

http://allegro.pl/lusterko-a4-b7-a6-c6-oslona-dolna-podswietlanie-i5317739318.html

Edytowane przez oprych

Opublikowano

peikne auto:)

a czy te osłony pasuja P&P do naszych lusterek w a4 b7??

Opublikowano

Również przyłączam się do pytania poprzednika odnośnie osłon dolnych pod lusterka?! :hi:

Dajesz czadu z modami :thumbup1:

Gratuluje i życzę owocnych modów :a4fan:

Opublikowano
  • Autor

P&p osłony lusterek z led z a6 c6? aż tak dobrze niestety nie ma:-) ale nie jest przy tym aż tak ponoć dużo roboty:-) jak kupie i założe to sie pochwale oczywiście:-) a co do bixów ,to mój priorytet teraz to RECARO:-) a to troche kosztuje:-) ale chciałem wiedziec ile to mniej wiecej kosztuje:-) za te szczegółowe wyliczenia dziekuje koledze oprych:-) a tak na marginesie nie dawno zmieniony zderzak nq s line właśnie ma spryski:-) więc ten punkt odpadnie:-)

Serdeczne dzięki za miłe słowa :-) tego nigdy nie za wiele:-) staram się jak mogę:-) na szczęscie żona zbytnio nie protestuje :-)

Opublikowano

Miłego modzenia

Daj znać jak z tymi lusterkach bo sam się zastanawiam nad zakupem

Opublikowano
  • Autor

Na pewno dam znać:-) właśnie kupiłem osłony z oświetleniem led z aukcji którą podesłał mi oprych:-) swoja drogą myślałem ,ze jestem specjalistą w szukaniu różnych dodatków do auta ,a tej aukcji nie znalazłem,a cena rzeczywiscie nie duża:-) jeszcze raz dzięki oprych:-)