turzol Opublikowano 22 Listopada 2015 Opublikowano 22 Listopada 2015 Więc widocznie nie mieli racji Tweetery na tył i centralny maja z reszta logo Bose na naklejce , i wyglądem też sporo się różnią od serii. Wysłane z mojego XT1068 przy użyciu Tapatalka
instruktor83 Opublikowano 22 Listopada 2015 Autor Opublikowano 22 Listopada 2015 Dobrze wiedzieć:-) dzięki panowie:-)
MAT1000 Opublikowano 22 Listopada 2015 Opublikowano 22 Listopada 2015 Jesteś pewny że są inne te w drzwiach i centralny ? W temacie o bose kilka postów widziałem że wysokotonowe są te same Te są wyjęte z boczków BOSE w B7. Przednie są takie same jak w zwykłym audio wszystkie cztery, tył jak widać się różni.
TOM3K Opublikowano 22 Listopada 2015 Opublikowano 22 Listopada 2015 z ciekawosci sprawdze jak mam u siebie
instruktor83 Opublikowano 29 Listopada 2015 Autor Opublikowano 29 Listopada 2015 Panowie z racji że święta tuż tuż:-) postanowiłem zaraz po świętach a przed nowym rokiem sprezentować Recaro do swojej Audi:-) chciałbym poznać wasze opinie ponieważ mam do wyboru dwa komplety w bardzo ładnym stanie i niewiem który będzie bardziej pasowałdo czarnego sedana:-) jak myślicie białe w pełni skórze czy czarne z alcantara w środku:-) będe wdzieczny za opinie ,mogą być również zdjecia przedstawiające te konfiguracje:-)
akjam Opublikowano 29 Listopada 2015 Opublikowano 29 Listopada 2015 Bierz oba komplety Ja jestem za konfiguracją z alcantarą bo wg mnie środek i w lecie i w zimie się fajnie spisuje - w sensie, że nie kleisz się do stołków latem a zimą nie mrożą w tyłek... A kolorystycznie? Oba komplety będą pasować.. Razem z boczkami?
shakal Opublikowano 29 Listopada 2015 Opublikowano 29 Listopada 2015 Bierz z alcantarą miałem w poprzedniej (nie Recaro) z alcantarą fotele i byłem mega zadowolony. Tak jak pisze akjam w upalny dzień siadasz nawet gołą d... i nie parzy a w zimie zanim włączysz grzanie fotela to nie ma tak zimno
instruktor83 Opublikowano 29 Listopada 2015 Autor Opublikowano 29 Listopada 2015 Fotele z alcantara mam w A3 8p i rzeczywiscie sie to sprawdza i w zimie i w lecie:-) ale mimo wszystko czegoś mi brakuje , może elektryki, Akjam ,niestety bez boczków ,to w pozniejszym terminie:-)
turzol Opublikowano 29 Listopada 2015 Opublikowano 29 Listopada 2015 Głos na czarną skóre + alcantara. Te jasne są fajne, ale wg mnie tylko te z RS4 z czarną lamówką.
afroo. Opublikowano 30 Listopada 2015 Opublikowano 30 Listopada 2015 Panowie z racji że święta tuż tuż:-) postanowiłem zaraz po świętach a przed nowym rokiem sprezentować Recaro do swojej Audi:-) chciałbym poznać wasze opinie ponieważ mam do wyboru dwa komplety w bardzo ładnym stanie i niewiem który będzie bardziej pasowałdo czarnego sedana:-) jak myślicie białe w pełni skórze czy czarne z alcantara w środku:-) będe wdzieczny za opinie ,mogą być również zdjecia przedstawiające te konfiguracje:-) Poka te z alcantarą to może je od Ciebie odkupie.
instruktor83 Opublikowano 1 Grudnia 2015 Autor Opublikowano 1 Grudnia 2015 Nie zrozumiałeś to ja je chce kupić:-) jeszcze ich nie mam z racjo tego że jestem w DE, jak wroce to kupie (mam nadzieje) i oczywiscie sie pochwale:-)
instruktor83 Opublikowano 2 Grudnia 2015 Autor Opublikowano 2 Grudnia 2015 Kupuje wyłącznie dla siebie:-) do swojej Audi:-)
Piotrek81 Opublikowano 2 Grudnia 2015 Opublikowano 2 Grudnia 2015 laduj alcantare,bierz boczki od Jozka i bedzie mega
instruktor83 Opublikowano 13 Grudnia 2015 Autor Opublikowano 13 Grudnia 2015 Tak najprawdopodobniej zrobie :-) ale wiesz jak to jest siedze teraz w niemcowni i czekam aż przyjade do Polski i zabiore sie za mody:-) :-) :-) Panowie pytanko jeszcze raz odnośnie foteli Recaro, chodzi mi o to że Recaro maja oczywiście pełna elektryke, moje naleśniki mają pełna elektryke ale tylko fotela kierowcy , zaś fotel pasażera ma tylko regulację elektryczną popmowania ledzwi, i teraz domyslam się że z fotelem kierowcy pójdzie p&p , co zaś z fotelem pasażera? Czy muszę mięć jeszcze jakąs dodatkową instalację do uruchomienia dwoch pozostałych funkcji pasażera czyli posuw do przodu i regulacja oparcia?
TOM3K Opublikowano 13 Grudnia 2015 Opublikowano 13 Grudnia 2015 Nie chce Cię w błąd wprowadzać , ale coś mi się kojarzy że są inne szyny w pełni elektrycznych
instruktor83 Opublikowano 13 Grudnia 2015 Autor Opublikowano 13 Grudnia 2015 Tomek a ty masz może też Recaro? Jak jest u ciebie?
TOM3K Opublikowano 13 Grudnia 2015 Opublikowano 13 Grudnia 2015 niee, ja mam pół skóry ze speedem . Ale chyba się myliłem w sumie tu jest jakiś temat o podłączeniu http://a4-klub.pl/index.php?/topic/40186-montaz-foteli-podgrzewanych-i-elektrycznie-regulowanych/
MAT1000 Opublikowano 13 Grudnia 2015 Opublikowano 13 Grudnia 2015 Założysz i wszystko powinno chodzić bez problemu.
Rekomendowane odpowiedzi