Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Audi A4 B7 1.9 TDI Sedan S-Line 2007r/ RECARO /FOTOCHROM+KOMPAS/18CALI RS6+EIBACH-30/Program 145KM/340 NM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Narazie zostane przy swoich :-) oczywiście sprawozdanie i zdjęcia będą:-)

Opublikowano

Tak zrobie ale dopiero w poniedziałek,bo dzisjaj już za poźno , a jutro niedziela,

Przy okazji zmiany wkrótce z pojedyńczego tłumika na dwururke trzeba wreszcie sie zabrać za sprężyny obniżające:-) dzis wpadły sprężyny Eibacha -30:-) odboje też zamówione:-) IMG_1203.jpg

IMG_1205.jpg

No i będzie pięknie . :hi:

Amorki jakie wrzucasz ?

Opublikowano
  • Autor

No właśnie narazie zostane przy obecnych , zmienie tylko odboje ,ori s line nie są tanie ,wiec musze pozostać narzie przy obecnych:-)

Opublikowano

Gratów cała kupa się nazbierała :grin: wszyscy działają..... czuć wiosnę :D pozakładaj wszystko i zrób sesje :naughty:

Opublikowano

No właśnie narazie zostane przy obecnych , zmienie tylko odboje ,ori s line nie są tanie ,wiec musze pozostać narzie przy obecnych:-)

Ja też tak jeżdziłem ale krótko , w obecnym zestawieniu o wiele lepiej więc pewnie i Ty długo nie będziesz jezdził na amorkach 1BA

Opublikowano
  • Autor

Pewnie masz racje , w tym tygodniu zabieram się za zmiane spręzyn i odbojów:-) oraz to na co tak długo czekałem czyli zmiana na dwururke:-) już się nie mogę doczekać:-)

A tu jeszcze takie zdjęcie które chyba jasno mówi że wiosna tuż tuż:-) 20151230_115612.jpg

Opublikowano

Jaka czysta :D ja niedawno zaliczyłem pierwsze porządne mycie bo płakać mi się już chciało :grin: :)

Opublikowano

i Ty długo nie będziesz jezdził na amorkach 1BA
i tu sie zgadzam , przemyśl temat bo lepiej troche dołożyć i zrobic raz a dobrze a na amorach 1ba bedzie ci huśtało autem na wszystkie strony :wink:
Opublikowano
  • Autor

i tu sie zgadzam , przemyśl temat bo lepiej troche dołożyć i zrobic raz a dobrze a na amorach 1ba bedzie ci huśtało autem na wszystkie strony :wink:

Możesz konkretnie jakieś polecić? Najlepiej aukcje:-)

Opublikowano

Podasz mi numer pod odbój przód? Tył to 4F0512131 ?

Całą niedziele walczyłem ze sprężynami, i nic... Auto idzie do majstra bo ja nie mam nerwów na to... :facepalm:

Opublikowano

Możesz konkretnie jakieś polecić? Najlepiej aukcje:-)

Kup ori amory 1BE lub 1BV

Edytowane przez FroS-t

Opublikowano

tak jak Frost pisze , ori 1be-bv

Opublikowano

Jak budżet pozwoli to nawet lepiej wsadzić Bilki B8. ; )

Opublikowano

Jak budżet pozwoli to nawet lepiej wsadzić Bilki B8. ; )

I tym sposobem idziemy w stronę gwintu.... :grin:

Opublikowano

Dużo jeździsz? Jak nie to gwint DTS za ok 1400zł i masz spoko zawiecho

Opublikowano
  • Autor

H4mm3R. Ogólnie w ten samochód inwestuje ,to moja skarbonka:-) ,i jest niewiele jezdzony ,około 10 tys km rocznie , do wszystkiego mam inne Audi A3 8p:-)

Wpadła dzisjaj do mnie fajna paczka:-) tutaj podziękowania dla kolegi jozek726 ,to on jest znalazł i od razu się do mnie odezwał:-) ,troszkę poczekam z montażem ,ponieważ muszę dokupić odpowiednie boczki do nich:-) no i oczywiście fotele:-)

IMG_1211.jpg

Edytowane przez instruktor83

Opublikowano

No, no... towar deficytowy :wink: Ale masz rację, bez boczków i foteli do kompletu nie będzie robiło takiej roboty jak powinno :decayed:

Opublikowano

Wpadła dzisjaj do mnie fajna paczka:-) tutaj podziękowania dla kolegi jozek726 ,to on jest znalazł i od razu się do mnie odezwał:-) ,troszkę poczekam z montażem ,ponieważ muszę dokupić odpowiednie boczki do nich:-) no i oczywiście fotele:-)

Towar mega sam tego szukam :kox: Jakie boczki potrzebujesz do ich montażu, do standardowych nie podejdą ? :huh:

Opublikowano
  • Autor

Podejśc podejda:-) ale ja mam najzwyklejsze naleśniki wprawdzie z elektryka ale jednak i do tego najzwyklejsze boczki bez pakietu światło , a to wszystko chce zgromadzić i założyć odrazu by nie bawić się z tym kilka razy ,więc zbieram graty:-)

Opublikowano

Już myślałem, że trzeba jakieś konkretne boczki szukać do tego :)

Co do foteli to fajnie, że masz elektrykę. Teraz znaleźć sportowe fotele lub jakieś Recarosy :naughty: W przyszłości podłączyć pamięć pod fotele i będzie mega :kox: