Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Audi A4 B7 1.9 TDI Sedan S-Line 2007r/ RECARO /FOTOCHROM+KOMPAS/18CALI RS6+EIBACH-30/Program 145KM/340 NM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dokładnie ten z joystick z B8 biedny jest. Najlepiej komplet przycisków z 8P0 polift zapodać jak u mnie ;)

236792Rfrencesinterrupteurs.jpg

Opublikowano

Wszytsko chodzi bez problem? cos trzeba przerabia? I ile za wszystko dawales, moze byc pw ;)

Opublikowano

Wszytsko chodzi bez problem? cos trzeba przerabia? I ile za wszystko dawales, moze byc pw ;)

Wszystko śmiga oprócz blokady szyb z tyłu. Nr części są na pudełkach więc ceny aktualne można sprawdzic na stronach typu Getem.pl

Ja brałem nowe 2 lata temu i nie pamiętam teraz cen z głowy ale też kurs euro był korzystniejszy niż obecnie.

Wysłane z mojego XT1068 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Przełącznik ok 140 zł. Od szyb ok 400 zl

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
  • Autor

w tym przełączniku nie podświetlana jest ta kropeczka bezpośrednio na pokrętle niestety, także jak dla mnie ten w pełnym chromie fajniejszy

To cenna uwaga,poszukam w chromie:-)

Po przejechaniu około 2 tyś km od momentu założenia sprężyn Eibacha fajnie widać różnice , jak było ,a jak jest :)

BYŁO :)

SAM_6100.jpg

SAM_6101.jpg

SAM_6095.jpg

JEST :naughty:

20160409_101142.jpg

20160409_101156.jpg

20160409_101006.jpg

Opublikowano

Fajnie siadła ale czy przód nie jest nieco wyżej niż tył?

Opublikowano
  • Autor

właśnie troszkę jest , wprawdzie mam zatankowaną na full :D , nie wiem czy to nie jest przyczyna :)

Opublikowano

Obawiam się, że nie bo jak miałem B6 na springach H&R to było tak samo bez względu na ilość paliwa w zbiorniku i też miałem ten problem :kwasny:

Opublikowano
  • Autor

Obawiam się, że nie bo jak miałem B6 na springach H&R to było tak samo bez względu na ilość paliwa w zbiorniku i też miałem ten problem :kwasny:

i jak go rozwiązałeś? :)szczerze mówiąc widać to bardziej na zdjęciach niż na żywo :) ale jakość prowadzenia wysokiej kozy a teraz :) to różnica jest niebo a ziemia :) jeszcze tylko musze kupić amorki

Edytowane przez instruktor83

Opublikowano

Też chyba skuszę się na te sprężyny Eibacha, jest troszkę niżej niż S-line, ale autem jeszcze da się normalnie jeździć :)

Nie myślałeś o tych podkładkach z tyłu 10mm żeby tył był równo, lub ostatecznie jak nie równo to wyżej niż przód?

Edytowane przez biggman

Opublikowano
  • Autor

Jakich podkładkach?:-)

Opublikowano

i jak go rozwiązałeś? :)szczerze mówiąc widać to bardziej na zdjęciach niż na żywo :) ale jakość prowadzenia wysokiej kozy a teraz :) to różnica jest niebo a ziemia :) jeszcze tylko musze kupić amorki

No właśnie nie rozwiązałem tego problemu a nowy właściciel na pewno tego nie zrobi skoro nie ma nawet czasu żeby umyć auto i od kilku miesięcy nie był nim na myjni :facepalm: strach się bać co on z nim zrobi za jakiś czas :facepalm:

Opublikowano

Fajnie usiadł, różnica na duży plus. Jaki masz rozmiar opon u siebie?

Opublikowano
  • Autor

No właśnie nie rozwiązałem tego problemu a nowy właściciel na pewno tego nie zrobi skoro nie ma nawet czasu żeby umyć auto i od kilku miesięcy nie był nim na myjni :facepalm: strach się bać co on z nim zrobi za jakiś czas :facepalm:
No niestety nie wszyscy kolejni właściciele naszych pomodzonych aut wkładaja w nie później tyle energii i czasu żeby utrzymać te auto takie jakie było gdy kupili(już nie mówie by je jakoś jeszcze udoskonalić)

Dzisaj z rana z racji że mamy chwilowy przestój w pracy i jest wolne jeden dzień ,wypad nad jezioro bodeńskie:-) są i fotki:-)

20160413_093926.jpg

20160413_095136.jpg

20160413_095051.jpg

Fajnie usiadł, różnica na duży plus. Jaki masz rozmiar opon u siebie?

Dzięki :-) ja jestem bardzo zadowolony zarówno z tego jak wygląda i jak lepiej trzyma się drogi , a opony 225/40/18

Edytowane przez instruktor83

Opublikowano

Jak zmienisz amorki na oryginalne s-line to przód pójdzie niżej o 0.5 cm

Opublikowano

A nie wiesz czy jak zmieni się amorki np. na Bilsteina pod 1BE też przód zejdzie niżej?

Opublikowano
  • Autor

O właśnie o to miałem zapytać:-) ?

Opublikowano

Ładnie teraz wygląda i do tego ta fela :naughty:

Co do przódu to ogólnie ciężko coś znaleźć żeby tył i przód wyglądał tak samo. Ja mam ori 1BE i przód wygląda na wyżej osadzony :wink:

Opublikowano

Super siadła