arkady89 Opublikowano 18 Września 2014 Opublikowano 18 Września 2014 Witam zamierzam u siebie w Audi przyciemnic szybki. polecilibyscie mi jakiegoś dobrego szpeca do tej roboty w swietokrzyskim. Chciałbym wszystkie szybki ale tak aby policja nie mogła by mi się do czegoś przyczepić. Czekam na jakieś propozycje. Mile widziane zdjęcia jak to u was wygląda.
Robero321 Opublikowano 18 Września 2014 Opublikowano 18 Września 2014 Kolego popraw tytuł po przyciemniane szynek brzmi śmiesznie
Mesiah Opublikowano 18 Września 2014 Opublikowano 18 Września 2014 (edytowane) Hehe aż wszedłem Podwędzić to i ściemnieją Uzupełnij profil bo nikt Ci za chętnie nie odpowie na żadne pytanie. Szybki (przednia i dwie boczne kierowcy) muszą mieć 70% przepuszczalności światła. Tak się składa , że oryginalnie szyby samochodowe są przyciemniane do tego pułapu. Każda ingerencja to już zabrany dowód albo darcie folii przy gliniarzu. Jest jeszcze piecowanie ale to drogi biznes i opinie mieszane. Edytowane 18 Września 2014 przez Mesiah
grzanek85 Opublikowano 21 Września 2014 Opublikowano 21 Września 2014 Zadzwoń do Rafała napewno zrobi profesjonalnie, https://www.facebook.com/RRCustomsPL
Rekomendowane odpowiedzi