Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spotkania w środkowej części Anglii-pogaduchy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

w sumie to tylko raz spod świateł :P ale nie ukrywajmy - ośka A6 do Q A4 o podobnej mocy nie będzie miała szans nigdy ... a juz napewno nie z jego sprzęgłem ... hehe ...

• Odpowiedzi 3,6 tys.
  • Wyświetleń 181,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

poczekaj poczekaj Szkopek dopiero zaczal mody :naughty: nie badz tego taki pewien ze tylko raz bo nastepnym razem bedzie zawsze :gwizdanie:ze nie da rady heheheh co nie Szkopek?? :decayed:

Opublikowano

Miałem okazje być pasażerem tego ścigacza ,naprawdę robi wrażenie.Ma moc :good:

Opublikowano

za tydzien zakladam wydajniejsza pompe wtryskowa wiec bedzie jeszcze lepiej........... :kox:

Opublikowano

za tydzien zakladam wydajniejsza pompe wtryskowa wiec bedzie jeszcze lepiej........... :kox:

Jak dojedzie :gwizdanie:

Opublikowano

hehehe ... Siemano Dawid, jak po wakacjach??

Opublikowano

Jak dojedzie :gwizdanie:

o Dawid jak Ty bedziesz swoim autkiem chlopaki juz niech zapomna o wygrywaniu z kimkolwiek........... :wink4:[br]Dopisany: 13 Kwiecień 2010, 21:03_________________________________________________i przywoz mi moja pompe................!!!!! :tongue4:

Opublikowano

Wakacje nieudane. Mialem spotkanie oko w oko z jakims wielkim psem i audi ucierpialo. Naszczescie dalo sie jakos poskladac do kupy wszystko i dalej walcze z moca a latwo nie jest bo uparte jakos to moje cudo. Jak narazie to najlepsze przyrosty uzyskuje w spalaniu :decayed: Wtryski z S3 potrafia wypompowac ze zbiornika w szybkim tempie. Zreszta czego sie nie robi zeby miec czym polatac :kox:

Opublikowano
  • Autor

Zreszta czego sie nie robi zeby miec czym polatac

może przekładka z S2,lub S1 :gwizdanie:
Opublikowano

niema to jak ryk pieciu cylinderkow....................... :slina:

Opublikowano
  • Autor

niema to jak ryk pieciu cylinderkow....................... :slina:

powiem Ci,że sam myślę ostatnoi nad takim swapem... :mysli:
Opublikowano

Mysle ze mija sie to z celem. Lepiej bylo by kupic S2 i ja zrobic. Ja zostane przy 1.8T i nie poddam sie tak latwo. Kolejne graty zamowione teraz czekam i zobaczymy co z tego wyjdzie.

Opublikowano
  • Autor

Mysle ze mija sie to z celem. Lepiej bylo by kupic S2 i ja zrobic.

czemu? to byłby ewenement-i realizacja dość nietypowego planu-samo wrzucenie silnika do budy B6-nie jest jakimś technicznym wyczynem,technicznie-da radę,chodzi bardziej o problem, ze znalezieniem silnika w dobrym stanie,elektronika-w sumie też do ogarniecia...jeśli jesteśmy przyt przrzucie silnika-to i inne,większe turbo-też dałoby rade-ale to tylko takie rozważanie,bo nie mam silnika i miejsca,żeby takie coś zrobić... :wink4:

Opublikowano

Wiec kiedy sie spotykamy ?

Opublikowano

czemu? to byłby ewenement-i realizacja dość nietypowego planu-samo wrzucenie silnika do budy B6-nie jest jakimś technicznym wyczynem,technicznie-da radę,chodzi bardziej o problem, ze znalezieniem silnika w dobrym stanie,elektronika-w sumie też do ogarniecia...jeśli jesteśmy przyt przrzucie silnika-to i inne,większe turbo-też dałoby rade-ale to tylko takie rozważanie,bo nie mam silnika i miejsca,żeby takie coś zrobić... :wink4:

No dac to sie da ale poza radoscia ze ma sie jeden z najbardziej kultowych silnikow to raczej nic wiecej. Owszem mozna zrobic z niego bardzo duzo ale jakimi kosztami?? Mysle ze lepszym rozwiazaniem bylo by wlozyc silnik 2.7bT i odpowiednio go zmodyfikowac napewno bedzie taniej i wiecej niz w 2.2T.

Wiec kiedy sie spotykamy ?

Jak dla mnie kazdy termin bedzie dobry. Rzucam wszystko i jade chocby na koniec GB :evil:

Opublikowano

Ponowie a może ktoś z was ruszy doopsko i pojedzie - np. w konwoju ze mną i kilkoma innymi CCCO - na Zlot w Kronach ? Rower dla Ciebie to będzie pierwsze mega wyzwanie wyjazdu dalej niż okolice Liverpoolu :> a dla reszty okazja do pogadania na żywo o porzadnych rezaniach. Chłopaki pomyślcie na bardziej serio o męskim wypadzie na największą imprezę Audio w Europie (jak i na Świecie). A jako wyzwanie rzucam wam moje TDI, które zazwyczaj łoi dupska większości klubowym Pb jak i TDI (blisko 200 KM i 430 + Nm - ograniczone przez możliwości VP44 i turbuleum) - no może akurat nie w S3 :)

pozdr.

Opublikowano

Ja juz mam urlopik w PL na czerwiec zalatwiony wiec odpada :) Poza tym smigam dalej niz za Liverpool ale to juz firmowym vanem hihi

Opublikowano

No dac to sie da ale poza radoscia ze ma sie jeden z najbardziej kultowych silnikow to raczej nic wiecej. Owszem mozna zrobic z niego bardzo duzo ale jakimi kosztami?? Mysle ze lepszym rozwiazaniem bylo by wlozyc silnik 2.7bT i odpowiednio go zmodyfikowac napewno bedzie taniej i wiecej niz w 2.2T.

I tu nie zgodzę się z kolegą co może ci dać silnik 2.2T? Nawet i 1000km pełno jest takich projektów po 800 i 1000km więc możliwości tego silnika są nieograniczone ,druga sprawa co do kosztów to też przemawiają za tym silnikiem przypomnę że mamy tutaj 5 cylindrów w rzędzie(więc jedna głowica)+jedno turbo(a nie dwa jak w 2.7BT),więc moim skromnym zdaniem lepiej jest kupić silnik 2.2T nawet padlinę i wyremontować go przy okazji zmieniając niektóre elementy na wytrzymalsze.Co do zakupu samego silnika to uważam że przy takich projektach powinieneś wziąść pod uwagę zakup całego samochodu z tego powodu odejdzie ci problem z instalacją elektryczną itp.Jeżeli ja bym miał się zdecydować na silnik 2.2T to na pewno wywaliłbym motronica no i cały aparat zapłonowy i zakupił vemsa.Co do zasadności takiego projektu może przekona cię ten link http://www.racingforum.pl/index.php?s=a22abfa068607a9e3b7889c04e544fc9&showtopic=74404&st=0&p=786220&#entry786220 poczytaj sobie myślę że warto.Ja osobiście także rozważałem zakup któregoś z tych silników i wstawieniem go do mojej niuni a kończy się tym że auto zostawiam żonie a sam kupuję S2 pod koniec tego roku i myślę że takie rozwiązanie jest najrozsądniejsze i takie polecam pozdrawiam :hi:

Opublikowano
  • Autor

na razie mam inne wydatki,więc przeszxczepy zostaną w strefie planów :wink4:

Opublikowano

Dominik szczere gratulacje z powodu narodzin córci.Gratuluje Tobie i twojej żonie,niech wam rośnie piękna i zdrowa !!! :notworthy::good::)