Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spotkania w środkowej części Anglii-pogaduchy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Jak mnie chłopaki wciągną w szajke to również najprawdopodobniej będe skłonny wkleić się w szaleństwo małe na M1 ;):P

320mil - ostry kawałek do pociśnięcia :) Ale cóż - może damy rade...

Ominą mnie wszelkie spoty AudiManiacs w okresie wakacyjnym a fajnie było by z kims się spotkać na piFFko :) hehe...

nie marudż spanie też można załatwić,w linku do tematu jest wszystko podane-przecież każde spotkanie jest takie samo-miejscówka podana,link do noclegów,czy hotelu i każdy dzwoni i sam załatwia,więc żadnej nowości tu nie ma Kamil :wink4:
  • Odpowiedzi 3,6 tys.
  • Wyświetleń 180,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

No to super koledzy,im będzie nas więcej tym lepiej :good:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

do września jeszcze daleko, i nie wiem co będzie do tego czasu,ale na 75 % jak na dzień dzisiejszy moja odpowiedź brzmi BĘDĘ :)

Przypomnijcie mi tak ze 3 tyg. przed

p.s. gdzie wrzucić obiecane foty ze ślubu ?

Opublikowano

Śledż ten wątek a na pewno nie zapomnimy o Tobie :) . Dawaj foty pooglądamy :good:

Opublikowano
  • Autor

wrzucaj tutaj :naughty::wink4:

Opublikowano

Wiem że to już trochę czasu minęło, ale zapodaje tu też.

Kronach 2010 :audi:

http://www.fmix.pl/album/58836/kronach-2010/1

Opublikowano

w sumie fajny pomysl z tym spotem :mysli:

Opublikowano
  • Autor

w sumie fajny pomysl z tym spotem :mysli:

co masz na myśli-Kronach? czy u mnie? :cool1:
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

U Ciebie domjenick, jak cos przemysla all to mysle ze jakby kolega hosse88 jechal swoim to ja moim tez :wink4:

Opublikowano
  • Autor

u mnie propozycja jest aktualna cały czas http://www.a4-klub.pl/smf/spotkanie_z_przejazdem_wzdluz_wybrzeza_wschodniego-t136092.0.html

jeśli się zbierze grupa,która zechciałaby np zostać na noc-trzeba to wiedzieć szybciej,dużo szybciej,bo tutaj ludzie żyją z wynajmowania domków,pokoi,hotelików etc...zdecydowana większość już zabookowane-więc trzebaby rozeznania robić,żeby każdy mógł znalezć pokój,najlepiej w tym samym miejscu-więc tutaj w grę wchodzi hotel-nie ma rzeczy niemożliwych-można poczekać do września ,każdy będzie po wakacjach i wtedy coś zrobic :wink4:

Opublikowano

Switeny pomysl, Domjenick!

Ja planuje od pewnego czasu juz wyjazd na Holy Island, czy to nie w Twoim rejonie? :cool1:

Opublikowano

Myślę że wrzesień to trafna decyzja :good:. Większość z nas będzie już po urlopie i zacznie się odkuwać :rolleyes:. To dobry termin .

Opublikowano
  • Autor

Ja planuje od pewnego czasu juz wyjazd na Holy Island, czy to nie w Twoim rejonie? :cool1:

:naughty: :naughty: :naughty:

tylko pamiętać nalezy,żeby się wydostać zanim przypływ będzie wysoki,potem trzeba zostać na noc... :kox:

Opublikowano

czyli jak bym sie chcial tam wybrac to zamiast brac me A4 lepiej by mi bylo wziasc zony 4X4 hehe

Opublikowano
  • Autor

czyli jak bym sie chcial tam wybrac to zamiast brac me A4 lepiej by mi bylo wziasc zony 4X4 hehe

prędzej motorówkę :naughty:
Opublikowano

jesli ten spocik byl by w polowie wrzesnia to bym przyjechal,wczesniej nie moge bo bede w PL...

Opublikowano

Ja tak samo jak Szkopek od polowy wrzesnia bede dostepny. A do tego czasu moze jakis spocik na polnocy PL ??

Opublikowano

Ja tak samo jak Szkopek od polowy wrzesnia bede dostepny. A do tego czasu moze jakis spocik na polnocy PL ??

w PL bedzie zlot ogolnopolski w Jaroslawcu jak bys byl chetny Dawido to jest 6km od mojej chaty.... :naughty:
Opublikowano
  • Autor

no to można się umówić na koniec wrześniaa-początek pazdziernika-większe szanse na niższe ceny :wink4: