Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spotkania w środkowej części Anglii-pogaduchy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja z racji ze bede z rodzinka i mamy kawalek drogi to preferuje jakis nocleg. Mysle ze reszta ekipy z Londka podobnie zdecyduje ale niech sami sie wypowiedza. Ogolnie to trzeba by miec plan wrazie deszczu a gdy pogoda dopisze to bedziemy mieli wiekszy wybor atrakcji.

Dawid przeciez ja Cie samego na noc tam nie zostawie........... :kox::drunk:

Arturrrrooooo..... Brachu gdzie Tys sie podziewal???? Nie mow ze dopiero do siebie doszedles po imprezie :kox: No ja tam nie chcialem sugerowac ale innego wyjscia nie masz i to samo tyczy sie Kamila i Tomka :naughty: Mysle ze impreza bedzie przednia tylko reszta niech sie nie wylamuje. :decayed:

ta, niektorzy chociaz bardzo nie chca to i tak sie musza wylamac... :disgust:

• Odpowiedzi 3,6 tys.
  • Wyświetleń 181,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

no to mówcie Panowie ile osób można się spodziewać,wtedy pomyśle nad konkretniejszym miejscem,dla wszystkich i w jednym miejscu :wink4:

Opublikowano

Tak jak pisalem:

Ja+kobitka+Little Devil = 2.5szt. :cool1:

Opublikowano
  • Autor

najlepiej wysyłajcie mi PW,bo się pogubię :embarrassed::decayed::wink4:

Opublikowano

Albo wszyscy teraz zaczeli pisac tylko na Priva albo checi na wypad zmalaly :mysli:

Opublikowano
  • Autor

Albo wszyscy teraz zaczeli pisac tylko na Priva albo checi na wypad zmalaly :mysli:

żadna tajemnica-na PW tylko szkopek napisał i Twoje zgłoszenie z wcześniej- fajnie by było wiedzieć ile osób przyjedzie,kto chce itp-więc piszę :wink4:
Opublikowano

ja definitywnie odpadam :disgust: niestety kolejny egzamin mam 21 października, słabo trzymaliście kciuki :angry:

a swoją drogą, to bez sensu jest na egzaminie jak trzeba coś robić na czas :confused4: czułem się jak na zawodach i mi się głowa zagotowała, bo zapomniałem po spięciu zestawu sprawdzić kierunków i awaryjnych :wallbash: a po tem zabrakło mi czasu na łuku i pupa ;(

no nic może innym razem się spotkamy

Opublikowano

Teoretycznie ja sie pisze, mam 165 mil ale dam rade, dajcie znac tylko ktory weekend :) Moze byc 1 lub 2 dni. Dostosuje sie.

Opublikowano

Serwus panowie!

Jaka data wchodzi w gre? :)

Opublikowano
  • Autor

połowa-koniec pazdziernika,ale poczekajmy jeszcze bo na dzień dzisiejszy to ceny są jak z kosmosu

[br]Dopisany: 01 Październik 2010, 18:48_________________________________________________http://www.laterooms.com/en/p1301/pv1449601/k16277824_alnwick-hotels.aspx?gclid=CJDPpMnaraQCFUtA4wod6G2RsQ

popatrzcie tutaj... :gwizdanie:

Opublikowano

:gwizdanie:

Opublikowano

No niestety ceny nie złe :shocked: , poczekamy chwilkę.

Opublikowano
  • Autor

sytuacja nie zmieniła się-jeśli chcemy zrobić coś w Hotelu-ceny są,jakie widać,chyba,ze wezmiemy pod uwagę B&b,ale gwarancji,ze będziecie w jednym ośrodku-nie ma....dotego dochodzą kolejne koszty,bo trzebaby gdzieś w knajpce posiedzieć...

Opublikowano

Dominik a ilu jest wszystkich chetnych???

Opublikowano
  • Autor

Ty z Kamilą,Dawid z rodziną i Albinek pewnie też rodzinkę by zabrał,ocxzywiście dzieci nie liczę-to wszystko-ceny podałem,jakie są,zaczynam wątpić,czy jest sens... :confused4:
Opublikowano

Ty z Kamilą,Dawid z rodziną i Albinek pewnieteż rodzinkę by zabrał-to wszystko-ceny podałem,jakie są,zaczynam wątpić,czy jest sens... :confused4:

A ja? :angry:

Opublikowano
  • Autor

Ty z Kamilą,Dawid z rodziną i Albinek pewnieteż rodzinkę by zabrał-to wszystko-ceny podałem,jakie są,zaczynam wątpić,czy jest sens... :confused4:

A ja? :angry:

o sorki-zapomnaiałem :embarrassed: to Maciek jeszcze z rodziną,o ile pamiętam-nikt więcej PW mi nie wysłal...
Opublikowano

to moze przelozymy spotkanko na pozniej bo cos malo chetnych............ :mysli:

Opublikowano

JEDZIEMY !!!!!!!!!!!!!

Opublikowano
  • Autor

M_miles z rodziną się deklaruje na przyjazd-Panowie mam propozycję,standart,jaki został pokazany w Bradford-u mnie niestety coś na podobnym poziomie-będzie kosztować więcej,więc można samemu w B&B tu jest link

http://www.visitalnwick.org.uk/accommodation/a_bb_central.htm a sptkać się można w umówionym miejscu