Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spotkania w środkowej części Anglii-pogaduchy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie smiac sie prosze :angry:

Turbo niestety mialo sporo przelatane i nie wytrzymalo tempa rozwoju tak wiec czas na nowe ... wydatki :gwizdanie:

Jesli Cie to interesuje to moge sie zapytac u mnie w miescie o nowke sztuke pod nosem mam punkt ktory sprzedaje nowe i regenerowane daj znac jak by co :wink4:

• Odpowiedzi 3,6 tys.
  • Wyświetleń 178,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

ło k**wa Krystian-gdzie sie podziewałeś???

Opublikowano

Nie smiac sie prosze :angry:

Turbo niestety mialo sporo przelatane i nie wytrzymalo tempa rozwoju tak wiec czas na nowe ... wydatki :gwizdanie:

Wielkie dzieki za checi ale kupilem juz regenerowane.

Jesli Cie to interesuje to moge sie zapytac u mnie w miescie o nowke sztuke pod nosem mam punkt ktory sprzedaje nowe i regenerowane daj znac jak by co :wink4:

Opublikowano

No ja tam nie pisalem czy bym jechal czy nie ale u mnie tez z kasa lipton :thumbdown: jeszcze laptop padl, a polska sie zbliza same wydatki :thumbdown: chociaz kupilem biale dekory, 1be i lampy polift w tym tyg bede bral i koniec wydatkow :decayed:

Opublikowano

No ja tam nie pisalem czy bym jechal czy nie ale u mnie tez z kasa lipton :thumbdown: jeszcze laptop padl, a polska sie zbliza same wydatki :thumbdown: chociaz kupilem biale dekory, 1be i lampy polift w tym tyg bede bral i koniec wydatkow :decayed:

to sie nie chwal przed tylko pokaz zdj po modzeniu,

PS napisz na prv albo na kom albo zadzwon albo przyjedz i powiedz gdzie kupujesz lampy polifty bo ja tez powoli szukam...

Opublikowano

ło ku***a Krystian-gdzie sie podziewałeś???

Siema Dominik :hi: a wiesz opuscilem wyspy i wrocilem do kraju i jakos tak nie mialem czasu by siedziec na necie ale juz wrocilem do Was tzn do klubu co prawda bez fury ale duchem lecz pozostalem w pl :)

Opublikowano
  • Autor

to zmień opis w profilu :wink4:

Opublikowano

Ważne że jesteś z nami ,czy to w PL. czy w UK. :good: W Polandii kupisz audiczke która będzie miała kierownice z dobrej strony :polew:.

Opublikowano

A co tak na prawde Znaczy kierownica z dobrej strony Bo ja myślałem ze to my mamy po tej dobrej stronie

Opublikowano

A co tak na prawde Znaczy kierownica z dobrej strony Bo ja myślałem ze to my mamy po tej dobrej stronie

My mamy te popsute :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

nie wiem kto jaka i gdzie kiere ma ale normalnie to chyba znaczy po lewo, no nie?? :decayed:

Opublikowano

Dokładnie :good: po lewej stronie .

Opublikowano
  • Autor

Krystian-wpadaj na spoty śląskie-do chłopaków-nie ważne jakim autem teraz jezdzisz :wink4:

Opublikowano

mysle ze odwiedze ich i bede mogl dumnie pochwalic sie tym ze mialem przyjemnosc uczestniczyc w klubie na wyspach i tym ze mialem mozliwosc poznac tylu wspanialych ludzi ktorzy tam mieszkaja i maja taka sama pasje co ja CCCO :) a co do kierownicy zebyscie nie klucili sie po ktorej stronie jest dobra a po ktorej zepsuta to poszukam takie AUDI takie ktore ma po srodku :kox::polew::evil:

Opublikowano

Kolego, na stale wrociles do kraju? ;(

Opublikowano
  • Autor

Kolego, na stale wrociles do kraju? ;(

nie dość,że audi starcił,to i neta Mu też zabrali...nic nie pisze,albo taki zabiegany... :gwizdanie:
Opublikowano

Chłopak tyra od zmierzchu do świtu, to Polska inne realia. Jak chce żyć tak jak tutaj to musi zapie.....ć jak wściekły :angry:

Opublikowano
  • Autor

Chłopak tyra od zmierzchu do świtu, to Polska inne realia. Jak chce żyć tak jak tutaj to musi zapie.....ć jak wściekły :angry:

to niech wraca... :wink4:
Opublikowano

jestem jestem :)

tak na stale wrocilem choc nigdy nic nie wiadomo gdzie nas los rzuci :mysli:

a co do powrotu to moze pomysle o tym :wink4:

Opublikowano

Doslownie az cos napisze bo az nie wierze ze jednak sa chetni na powrot, ostatnio sie naczytalem ze niemcy potrzebuja rak do pracy .

ale tak poza tym to koledze pogratulowac za odwage:)