Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spotkania w środkowej części Anglii-pogaduchy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Adam-trzeba cos robic-to tylko jedyne okazje do spotkan i propagacji Klubu :wink4:[br]Dopisany: 16 Lipiec 2009, 22:43_________________________________________________

mam jeszcze jeden,ale musze troszke obrobić,tutaj macie zwiastun jeszcze raz przerobiony na telefon.Ktoś już przerabiał,ale u mnie to nie chodziło,ten działa mam nokie 6680---> http://rapidshare.com/files/256591058/aaa.html

k**wa u mnie na Sony E nie dziala ten filmik-ma ktos dzialajacy na SE?
  • Odpowiedzi 3,6 tys.
  • Wyświetleń 179,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

DOMJENICK - nie mam filmiku ale mam wiele lepsza rade ... zmień telefon :D :D hehehe....

SZKOPEK - JAk juz mnie "dygniesz" i "zamachasz" to zwolnij chociaz do 180 zebym mial szanse do ciebie dojechac, ok ... :) Bedziemy w kontakcie, mi moze sie zachciec spac :)hehehe i moze sie zatrzymam gdzies na chwilke dluzsza ...

Opublikowano
  • Autor

DOMJENICK - nie mam filmiku ale mam wiele lepsza rade ... zmień telefon :D :D hehehe....

:tongue4::wink4::polew:
Opublikowano

Siema panowie.

Oto moje wypociny--->

Dominik wrzuc to w odpowiedni temat plz :P

P.S. mi tez sie podoba ta czarna .. bo moja :)

Opublikowano

Hje hje, wiedziałem że ktoś się po tym cukrowanku odezwie :>

Ładna furka :good:

Opublikowano
  • Autor

Przemek-zalatwione :wink4:

Opublikowano

lazlem cos takiego- http://www.autometrix.co.uk/audidriverint08/index.htm

mozna tam sie pojawic,jako Klub,lub organizacja zrzeszajaca kilka Klubow-co Wy na to?

Fajny tor...dla mnie bomba...mozeby tak sie zorientowac w cenach i dodatkowych atrakcjach?

Opublikowano

mozna tam sie pojawic,jako Klub,lub organizacja zrzeszajaca kilka Klubow-co Wy na to?

Dominik chodzi CI o ta konkretna impreze czy wogole o tor/miejsce?

Opublikowano

Miejscowa jak najbardziej pod nas pasujaca:) bedziemy mogli sie na czas dygnac po torze :) trzeba by się jedynie w konkretach zanuzyc poszperac w cenach i ewentualnych ratach i coś już montowac ...

Opublikowano

wypas... z tego co widzę coś w stylu GTi International czyli :kox:

Mam nadzieję że uda się nam zorganizować kolejnego spota dokładnie w tym terminie i w tym miejscu :evil::good:

Tak czy inaczej ja tam będę w stuprocentach :naughty:

Opublikowano
  • Autor

Dominik chodzi CI o ta konkretna impreze czy wogole o tor/miejsce?

chodzi mi o te impreze i wystapic ,jako Klub,co Wy na to?
Opublikowano

apropo tego spociku .... czy bedzie tez miejsce na grila mozliwosc zostania na noc zeby bylło morzna jakies piwko wypic i pogadac

Opublikowano
  • Autor

wszystkie info jest w tamtym linku :wink4:

Opublikowano

Tylko kto z nas bedzie sie z nimi cisnął na torze?? Bo ja ze swoimi 120 klaczami i 10 ogierami to nie mam co wjezdzac na tor :)heeheh ... Jesli wszyscy sie pisza to i ja wchodze w taka impreze, ale jak dla mnie samodzielna tez nie byla by złą opcją ...

No ale co, cjhyba trzeba sprawdzac jak to cenowo wychodzi i zaczac sie szykowac ... zobaczyc tyle audiczek w jednym miejscu samo z siebie jest frajdą :) hehehe

Opublikowano
  • Autor

na takich imprezach,jest podzial na kategorie,zeby byly wyrownane szanse-np 1,8T w seryjnej wersji,chipowane ze normalnym K03 turbo,K04 ,GT2X itp

Opublikowano

jestem za choc nie wiem czy bedzie nas taka sam iliosc jesli chodzi o taki spot na tor duzo osob poprostu powaraca o 20 do domów i bedzie koniec choc moze sie myle ja tak czy inaczej jestem chetny na każda impreze tak ze na mnie mozna liczyc

Opublikowano
  • Autor

zawsze impreze mozna przeniesc do jakiegos hotelu :gwizdanie: :naughty::wink4:

Opublikowano

Miejsce ok. tylko że ganiać moją Audi po torze to nie będę.Mam ją do jazdy na co dzień.Jak bym wystartował to skończyła by jak mój gokart :naughty: nie odpuścił bym gazu ani na chwile.Spotkać się jak najbardziej tak :good: .A może są tam też gokarty to bym się próbował odegrać :wallbash:

Opublikowano
  • Autor

Andrzej-to jest na razie w kwestji planow i rozwazan...

Opublikowano

Ja osobiscie nie jestem za taka masowka bo to juz nie ten sam klimat... To nie to samo co grill, hotel, gokarty :) To tak jakby isc w grupie do pubu albo na wielkie balety :) Napewno bym sie wybral ale preferuje cos ala Bradford z nastawieniem na grilla ---->hotel ---->gokarty :) Mozna by jeszcze dorzucic kregle po grilu :)

APEL DO OSOB KTORE DALY FOTKI !!!

Mozecie tez dac linka gdzie mozna by to sobie pobrac w ori jakosci plz :)