Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spotkania w środkowej części Anglii-pogaduchy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie przejdzie :thumbdown: mój kierownik jest z pochodzenia Polakiem... wszystkie takie zagrywki wyssał mlekiem matki :decayed::polew:

Wiem Wiem Wiem ... hehe..

Popros Matke kierownika zeby napisala ci zwolnienie, skoro wyssal wszystkie jej zagrywki, podrzuc nowe pomysly :) hehehe....

Przy weekendzie chlopaki - bede zaszczycony sie z wami ponownie spotkac , rozpalić "rodzinne" ognisko i wysuszyc nie jednego browarka ...

• Odpowiedzi 3,6 tys.
  • Wyświetleń 179,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

dawac dawac date na nastepnego zlota ale po wrzesniu. Wtedy moje autko troszke sie odmieni :>

Dorzucilem kilka fotek

HUAN - Marcin na jaki serwer wrzucic ten filmik co Ja mam???

Pozdro

Opublikowano

A ile wazy i w jakim masz to formacie?

Opublikowano

Mam taka miejscowke w okolicach birmingham...

to podaj gdzie to jest ja sie przejade zobacze i dowiem o szczegoly i mozna zaczynac powoli organizacje.

Opublikowano

jest to dvd wiec troche bedzie

Opublikowano

jest to dvd wiec troche bedzie

A nie bedzie prosciej jak podam ci adres domowy...zrobisz kopie..wrzucisz w koperte...zaplacisz 2 funty i dojdzie do mnie za 2-3 dni?:)[br]Dopisany: 13 Lipiec 2009, 22:11_________________________________________________

Mam taka miejscowke w okolicach birmingham...

to podaj gdzie to jest ja sie przejade zobacze i dowiem o szczegoly i mozna zaczynac powoli organizacje.

Donington Park (lokalizacja 5 mil od M1 koło Nottingham)

http://www.donington-park.co.uk/

Jak widac miejsca na parkowanie w pare samochodzikow...jest duzo...

%7B907BBAFF-DB39-40A5-8FD4-29428CB332B0%7D.jpg

Donington_Park.jpg

W srodku muzeum Grand Prix...

museum.jpg

museum_3.jpg

museum_4.jpg

...dla tych, ktorzy chcieliby zostac dluzej pare miejsc do zakwaterowania...

HOTELE/KWATERY

Dla amatorow drogich i szybkich aut...pare opcji rozrywkowo-onanistycznych:

Jazda po torze:

- Ferrari 360/Porsche 911 Turbo

- Formula Ford

- Mini Cooper S

- Lotus Elise

...i pare innych rzeczy jak quady czy karting...istnieje rowniez mozliwosc zorganizowania czegos na styl "corporate day"...ale tylko w wypadku kiedy znalazlaby sie wieksza ilosc chetnych...GDYBY tak sie stalo...to podczas szerzej zorganizowanej imprezki moglibysmy pobawic sie w TAKIE FAJNE RZECZY

Samo miejsce znalazlem przypadkowo, szperajac na forach "mitsumaniakow"...

...oto jak oni sie bawili -----> GALERIA

Skopiowalem z a6klub.pl....kiedy pierwszy raz zakladalem watek o spocie na tamtym forum...Dajcie znaka co sadzicie...:)

Tak wlasnie looknalem na mape...moze to tak nie do konca zaraz kolo Birmingham...ale tez daleko nie jest....z mojej perspektywy :)

Opublikowano

bedzie strasznie drogo ... :(

Panowie jak dajecie fotki to dajcie tez link do http://www.rapidshare.com/ spakowane rarem

Myslisz?...nie orientowalem sie....poza tym...w UK jest jeszcze pewnie pare innych miejsc...

Opublikowano

Huan jutro plytke Ci wysle, tylko podrzuc adres na PW

Pozdro

Opublikowano

bedzie strasznie drogo ... :(

Panowie jak dajecie fotki to dajcie tez link do http://www.rapidshare.com/ spakowane rarem

Myslisz?...nie orientowalem sie....poza tym...w UK jest jeszcze pewnie pare innych miejsc...

Jak sie orientowalem - obok mnie jest byly tor F1, koszt wjechania samochodu na tor - 120F domyslam sie ze tam bedzie podobnie albo suma za caly dzien wynajmu. Podchodze to tego troche pesymistycznie gdyz koszta to podstawa, a nie wielu z nas moze sobie pozwolic na duze koszta :)

Opublikowano

Huan jutro plytke Ci wysle, tylko podrzuc adres na PW

Pozdro

Poszedl adres...:) Dzieki!

Opublikowano

ja juz plytke wypalilem teraz tylko zapakowac i wysylka jutro do ciebie Huan :) pozdro :hi:

Opublikowano

Zlocik jak najbardziej,koszty chyba troche za wysokie :(:no::shocked: .Może mierzyć troche niżej coś w kosztach zbliżonych do kartingów.Moja żonka Dorota też zadowolona bo dostała pochwałe z Magdą od Krystiana (Lysaglaca) za prace przy grillu :).

Opublikowano

oj oj oj dziewczyny sie spisaly chyba dostana etat na nastepnym zlocie co Wy na to?? zatrudnimy te panie do kuchni polskiej na zlotach w UK?? :przebiegly::mysli::travolta:

Opublikowano

zawsze mozna poszalec na parkingu pod tesco......... :polew:[br]Dopisany: 13 Lipiec 2009, 23:11_________________________________________________mysle ze jak dobrze poszukamy to sie znajdzie jakis niedrogi tor na ktory mozna by wjechac :evil:[br]Dopisany: 13 Lipiec 2009, 23:14_________________________________________________

oj oj oj dziewczyny sie spisaly chyba dostana etat na nastepnym zlocie co Wy na to?? zatrudnimy te panie do kuchni polskiej na zlotach w UK?? przebiegly mysli travolta

gorzej jak nastepnym razem my pojdziemy do garow a one pic :decayed:

Opublikowano

pewnie ze mozna na parking pod tesco wyskoczyc ale zeby psiarni nie fatygowac mozemy to u nich na psiarskim parkingu zrobic hehehehehe :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Spot byl :kox:

Ciezko bylo wyjechac ;(

Czekam na kolejny :slina:

Podziekowania dla organizatorow :hi:

Opublikowano

ja tez mam miejscówę gdzie można wjechać własnym autem ==> http://www.motorsportvision.co.uk/oulton-park/index.asp jest ona położona rzut kamieniem od Chester które moim zdaniem warto przy okazji zobaczyć i spędzić tam chociażby weekend...

jeżeli pomysł przypadłby Wam do gustu mogę się rozejrzeć konkretniej i w konsekwencji podjąć zorganizowania całej reszty :)

Opublikowano

Z 3 godzinki mnie niebylo i juz dwie strony nawalili :tongue4: Niewiem co wam sie najbardziej podobalo ale mi...klimat! :good:

Atmosfera byla za***ista,zero buractwa i podejscie pelna kulturka takze czekam na nastepny zlot...wrzesien wydaje mi sie za***ista opcja bo bedzie jeszcze stosunkowo cieplo,pozatym chlopaki/dziewczyny gdzie tam k..a pazdziernik!!!Cale wieki :wallbash: Ankieta wskazana i to jak najszybciej bo jak co to trzeba Niesowi L4 krecic :polew:

Aha pamietajcie ze nietrzeba walic po kosztach,tor itd bo po tym zlocie potrzebujemy tak naprawde kawalek trawy i siebie nawzajem i znow bedzie za***iście :>

Wszystko zalezy jaka date ustalimy bo jak juz bedzie piz*ziec to trzeba bedzie sie gdzies wbic a to juz wiaze sie z kosztami(no chyba ze wynajmiemy sobie pieterko na parkingu krytym-Bradford odpada,bo tam nas juz niechca :polew: ) ale wiem ze damy rade co nie? :)

Opublikowano
Aha pamietajcie ze nietrzeba walic po kosztach,tor itd bo po tym zlocie potrzebujemy tak naprawde kawalek trawy i siebie nawzajem i znow bedzie za***iście cheesy
:good: