Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spotkania w środkowej części Anglii-pogaduchy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Huan normalnie za ten filmik to poklony :notworthy:

• Odpowiedzi 3,6 tys.
  • Wyświetleń 179,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

hej wszystkim...tu Asia Hujana))

trailer za***isty marcin musze przyznac ...ale mysle ze dobra robota pani operator kamery:))) a nie tam hujanowi wsyzyscy dziekują ...nie fair:))))))) pozdrowienia dla zajebistej ekipki maniaczkow czterech pierścieni

Opublikowano

A wiec swietna robota Asiu za nakrecenie niezlych scen a Marcinowi za skompletowanie tego wszystkiego. :hi:

Wlasnie przyszlem z roboty i ledwo co patrze przez moje slepia (patrz-oczy) ale trailerek super i czekam na reszte.

Musze jeszcze wam dorzucic moje nagranie.

Albinek tak jak nasz mistrz F1 jest skonczony tak i Twój kart nie da juz rady w tym sezonie. :polew:

Szkopek wymieni jeszcze z kilka kartów i juz se nie pojezdzimy. :decayed:

Pozdro

Opublikowano

no oki Asiu dla Ciebie podziekowania za material a dla Marcina za zgromadzeniu i polaczeniu wszystkiego do kupy :good:

Opublikowano

Nie ma to tamto ... Pochwała musi być dla całej aż dwuosobowej Ekipy ... No nie da sie ukryć ze ręce miałaś stabilne tylko kierowca cos bujał tą furką , postaramy mu sie to wybaczyć :P

CZEKAM CZEKAM i jeszcze raz CZEEEEEEKAMMMMMM na reszte ... KOX filmik

Opublikowano

Asia i Huan to jest super dzięki :hi:,.Dimo ja się jeszcze nie poddałem Czekam na rewanż :wink4:.Szkoda że nie mieszkacie bliżej .Takie zawody można by organizować częściej.Pozdrawiam wszystkich :good:

Opublikowano

za***iście sie ciesze, ze wam sie podoba! Postaram sie zrobic full wersje tak szybko jak to bedzie mozliwe....a tym czasem apeluje o przesylanie wszystkich dostepnych materialow video...jak sami widzieliscie nie mialem za duzo czasu na krecenie samochodow na parkingu wiec i materialu nie ma jakos duzo...dajcie znaka na PW jak macie cos a podesle adres domowy i bedziecie mogli przeslac na DVD czy cus :)

teraz pytanie, ktore kazdy chce zadac...

KIEDY KOLEJNY ZLOT?:)

Opublikowano

Panowie dzis juz troche sie ogarnalem wiec cos napisze od siebie.

Podziekowania

- dla Albinka i Domjenicka za poziom organizacyjny oraz bezinteresowne pomaganie w sytuacjach krytycznych np. brak akloholu;) :notworthy:

- dla Huana i Niesa za cover imprezy pod wzgledem foto-video :notworthy:

- dla dziewczyn przy grillu za wytrwalosc i cudowne potrawy :notworthy:

- dla ludzi z Bradford za super przyjecie i pomoc np. Pan na motorze :):notworthy:

- dla wedzonego z hotelu za to, ze dal widelca :D - tez czlowiek :notworthy:

- dla kolegi ktory dal mi REDBULLA :notworthy:

- DLA WSZYSTKIECH ZA ATMOSFERE JAKA STWORZYLI :good::notworthy: :notworthy: :notworthy:

Przez miesiac odliczalem dni do zlotu ... jestem juz po zlocie, nie ma co odliczac - moje zycie nie ma juz sensu :polew:

Opublikowano

Przez miesiac odliczalem dni do zlotu ... jestem juz po zlocie, nie ma co odliczac - moje zycie nie ma juz sensu :polew:

No tos na sile wyrwal mi to z ryja...dokladnie to samo chcialem powiedziec :)

Dawac mi tu pomysly na date kolejnego zlotu!

Opublikowano

mysle ze ze spokojem mozna by pomyslec o wrzesniu lub pazdzierniku jak juz wszyscy bedziemy po urlopach co Wy na to??

Opublikowano

jestem otwarty na wszelkiego rodzaju propozycje, w tak doborowym towarzystwie mogłbym się spotykać co tydzień... mam jedynie nadzieję że mnie nie wyrzucą z pracy za chorobowe :gwizdanie:

Opublikowano

Zakladac nowy temat ;)

Opublikowano

Rower dzięki wielkie za uznanie dla nas ,musze wspomnieć tu o Krystianie Lysaglaca który miał taki sam udział w tym jak ja.Dzięki zawziętości Domienicka mogły się spotkać różne kluby ,zapamiętam ten zlot na długoooooo...... było super :good: :good: :good:

Opublikowano

tez tak mysle, na wakcacje kazdy ma plany wiec ciezko bedzie sie spotkac znow przynajmniej taka sama ekipa jaka byla teraz. a kazdy przyzna, ze ekipa byla zaje...sta :) ja tez mysle, ze wrzesien jest dobrym miesiacem, tylko czy zdazymy zorganizowac miejsce z torem do scigania do tego czasu? Domjenick mial jakis kontakt w tej sprawie, jak myslisz Domjenick?

Opublikowano

Nies bedziemy pisac Ci zwolnienia damy rade :cool1::polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

tez tak mysle, na wakcacje kazdy ma plany wiec ciezko bedzie sie spotkac znow przynajmniej taka sama ekipa jaka byla teraz. a kazdy przyzna, ze ekipa byla zaje...sta :) ja tez mysle, ze wrzesien jest dobrym miesiacem, tylko czy zdazymy zorganizowac miejsce z torem do scigania do tego czasu? Domjenick mial jakis kontakt w tej sprawie, jak myslisz Domjenick?

Mam taka miejscowke w okolicach birmingham...jak bedziemy zaczynali nowy temat to dajcie znac...zarzuce szczegolami...mysle, ze kolejny zlot powinien odbyc sie za jakies 2-3 miechy zeby dac czas na organizacje i zaplanowanie :)

Opublikowano

Nies bedziemy pisac Ci zwolnienia damy rade :cool1::polew: :polew: :polew: :polew:

a co jesteś psychiatrą :?: :decayed:

ja tez mysle, ze wrzesien jest dobrym miesiacem....

pracuję wszystkie weekendy września :confused4: za to dwa pierwsze pażdziernika mam wolne :naughty: :gwizdanie:

Opublikowano

a to jesteś psychiatrą :?: :decayed:

ja tez mysle, ze wrzesien jest dobrym miesiacem....

pracuję wszystkie weekendy września :confused4: za to dwa pierwsze pażdziernika mam wolne :naughty: :gwizdanie:

A jak ci napisze zwolnienie w photoshopie?:)

Opublikowano

A jak ci napisze zwolnienie w photoshopie?:)

nie przejdzie :thumbdown: mój kierownik jest z pochodzenia Polakiem... wszystkie takie zagrywki wyssał mlekiem matki :decayed::polew:

Opublikowano

wiec trzeba po angielsku paracetamol i do wyrka :polew: :polew: :polew: :polew: