Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spotkania w środkowej części Anglii-pogaduchy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W hotelu bylo afterparty dzieki uprzejmosci "Wedzonego" ktory nam to umozliwil i nie mial zadnych sprzeciwow. Impreza skonczyla sie o 3 nad ranem po nocnej kolacji i oproznieniu lodowki Carlsberga. Co sie chwali to w miedzyczasie zajechaly 2 radiowozy i o dziwo nie do nas !!!

• Odpowiedzi 3,6 tys.
  • Wyświetleń 179,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

W hotelu bylo afterparty dzieki uprzejmosci "Wedzonego" ktory nam to umozliwil i nie mial zadnych sprzeciwow. Impreza skonczyla sie o 3 nad ranem po nocnej kolacji i oproznieniu lodowki Carlsberga. Co sie chwali to w miedzyczasie zajechaly 2 radiowozy i o dziwo nie do nas !!!

rozmawialem z Pawlem i opowiadal mi o tej akcji policyjnej-dobrze,ze nie do Was :wink4: akcja na parkingu-wystarczyla do podniesienia adrenaliny... :decayed::wink4:
Opublikowano

No tak ale pozniej podjechali do mnie jak stalismy w 4 auta na luku. Kazali mi natychmiast odjechac - jak przeciez rozmawialem przez tel?. - dziwne :)

KOPER NA PREZYDENTA :D

P.S. Zdjecia w slabej jakosci - szybciej sie wysyla. Jakby ktos chcial w orginalnej pisac na PM

[br]Dopisany: 12 Lipiec 2009, 19:17_________________________________________________sliderzd.jpg

r8alu.jpg

ekipagok.jpg

Opublikowano
  • Autor

...po akcji na parkingu,podczas "palenia gumy"-nie dziwi mnie,ze nie chcieli zadnego kierowcy w AUDI :polew::tongue4::wink4:[br]Dopisany: 12 Lipiec 2009, 19:28_________________________________________________dawajcie fotki z parkingu , grilla i hotelu :naughty:

Opublikowano

A nie mowilem ze bedzie za***iście :tongue4:

Frekwencja dopisala,humory tez nawet pogoda byla dobra ( do czasu :polew: )

Opublikowano
  • Autor

...Gazebo sie przydaly-jak nic... :wink4:[br]Dopisany: 12 Lipiec 2009, 19:38_________________________________________________http://www.tygodniknowy.pl/aktualnosci/pokaz/11321.dhtml :wink4:

Opublikowano

Wedzony ( :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:) byl nawet uprzejmy i dal nam jakies ulotki dzieki ktorym zorganizowalismy sobie posilek o 2 w nocy na afterparty w hotelu :polew: potem cos KOPER wspomnial o zlotym deszczu i to byl juz koniec, musielismy sie zwinac bo nie dawalismy rady ze smiechu :polew: impreza super, brawa i uklony dla organizatorow :) oby tak bylo na nastepnej :)

Opublikowano

Pare fotek:

nowi koledzy w mundurkach :>

92b17ee04e1e1c4amed.jpg

dupowoz psiarni :gwizdanie:

dd159cfa6bbd215emed.jpg

afterparty (jest jeszcze carlsberg w lodowce :good: )

4f6b4c73331b23ccmed.jpg

stary ochhhoo stym choci :polew:

c721cb3948304fc4med.jpg

Opublikowano
  • Autor

rozkladanie "gazebo" -najgorsze w tym bylo to,ze najmocniej padalo podczas rozkladania... :wink4::polew:

Opublikowano

No i Ja chlopaki juz w domciu. Podziekowania dla organizatorów i Albinka za wspanialego grilla.

MARIO ale zes mi dowalil z tym opisem do tego zdjecia :polew::good: Przyznaj i tak ogarnolem to szybko. :cool1:

Hotelowe afterparty tez sie udalo :decayed:

Zarzuce tutaj nie dlugo fotki.

Pozdrawiam

Opublikowano

Przyznaje Damian ze szybko poszlo :wink4: Presja no i ten deszcz :> Wrazenia bezcenne :good:

Czekamy na fotki,pozdro!

Opublikowano

No Jak do hotelu dojechalem to bluze jak szmate wykrecalem :decayed: Moze wiaderko bym uzbieral :>

Pozdrawiam

Opublikowano
  • Autor

No Jak do hotelu dojechalem to bluze jak szmate wykrecalem :decayed: Moze wiaderko bym uzbieral :>

Pozdrawiam

to jak Ty jechales,ze zmokles-rowerem? :polew:
Opublikowano

Witam !!!

Dojechałem już do domku pełen wrażeń. Dziękuję wszystkim za wspaniałą atmosferę godną prawdziwych fanów Audi :good: Spisaliśmy się na medal :cool1: Lepiej być już nie mogło a frekwencja 101 % Ci którzy nie dotarli lub nie mogli pozostać na drugi dzień - zdjęcia i filmy już nie długo. No i nie wspomną o R8 :tongue4: Fotki i komentarze wstawię niedługo - muszę tylko trochę dojść do siebie :gwizdanie:

pozdrawiam !!!

ps. Mam nadzieję, że ktoś umieści filmik z dymiącym R8 :wink4:

Opublikowano
  • Autor

Mam nadzieję, że ktoś umieści filmik z dymiącym R8

j wrzucilem fotke-ale nic nie widac dymu,bo juz ostygla... :polew:
Opublikowano

Pozdrawiam

to jak Ty jechales,ze zmokles-rowerem? :polew:

juz tam rowerem :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

juz tam rowerem

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 12 Lipiec 2009, 21:17_________________________________________________kurfa monitor oplulem ze smiechu... :polew: :polew: :polew:
Opublikowano

Cześć Wszystkim!!! Nadal jestem pod wrażeniem :blink: ,chociaż emocje nieco już opadły.Ciesze się że mogłem was wszystkich poznać i wspólnie spędzić niezapomniane chwile.Mam nadzieje na utrzymanie tych znajomości.Prosze prześlijcie mi na PW swoje nicki i prawdziwe nazwiska,jak macie konto na NK. chcę powiększyć grono moich znajomych takimi fajnymi ludżmi jak wy.Dziękuje wam za miłe towarzystwo i spędzony wspólnie czas.Pozdrawiam serdecznie!!! Podaje namiary na moje konto na NK. http://nasza-klasa.pl/profile/11624416

Opublikowano

Wiecie po browarach juz sam nie mwiem jak tam dotarlem :tongue4:

Opublikowano

Cześć Wszystkim!!! Nadal jestem pod wrażeniem :blink: ,chociaż emocje nieco już opadły.Ciesze się że mogłem was wszystkich poznać i wspólnie spędzić niezapomniane chwile.Mam nadzieje na utrzymanie tych znajomości.Prosze prześlijcie mi na PW swoje nicki i prawdziwe nazwiska,jak macie konto na NK. chcę powiększyć grono moich znajomych takimi fajnymi ludżmi jak wy.Dziękuje wam za miłe towarzystwo i spędzony wspólnie czas.Pozdrawiam serdecznie!!!

Podlanczam sie pod Andrzeja i jesli moze prosic to tez do mnie na PW niki i dane na Nk z gory dzieki :) (sorki Andrzej ze sie podpinam :) )