Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spotkania w środkowej części Anglii-pogaduchy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no, no ja ogolony, moja ksywa nie ma nic wspolnego z wygladem (chyba) :decayed: u mnie jakas ku..wa pada. dobrze, ze auto nawoskowane to chociaz zaciekow nie bedzie:)

• Odpowiedzi 3,6 tys.
  • Wyświetleń 179,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Koledzy odpalam maszynę i powoli jadę się toczyć na M5. Przed chwilą dzwonił Mariusz z AKP (C4 S6) i jedzie a więc w konwoju z Leicester będzie o jedno CCCO więcej. W żadnym Argosie w promieniu 50 mil nie ma tych gazebo za 12,99 f a więc Rower jeżeli w Twoim Argosie takie są to czy możesz dla mnie kupić jedno ? THX :)

Do zobaczenia i szerokiej drogi !!!

Paw

Opublikowano

u mnie leje jak pojebane...dobra panowie i panie...ja wyjezdzam...jeszcze zalicze argosa i 10:15 opuszczam wraz z moimi dziewczynami moja wies! :) koper bede dzwonil do ciebie jak bede niedaleko...

pozdro...i do zobaczenia za chwile ludziska! :) Tylko sraczki mi nie dostawac ze stresu! Pozdro 600

Opublikowano
  • Autor

u mnie leje jak pojebane...dobra panowie i panie...ja wyjezdzam...jeszcze zalicze argosa i 10:15 opuszczam wraz z moimi dziewczynami moja wies! :) koper bede dzwonil do ciebie jak bede niedaleko...

pozdro...i do zobaczenia za chwile ludziska! :) Tylko sraczki mi nie dostawac ze stresu! Pozdro 600

no to szerokiej i bezkorkowej :wink4:[br]Dopisany: 11 Lipiec 2009, 10:49_________________________________________________tez sie zaczynam szykowac... :naughty:
Opublikowano

kużwa, to i chyba ja zaczne sie poruszac jak juz wszyscy cisną powoli ... :) Koper- zakOOpiłes mi KRzesełko??hehe...

WogOOle to dzięki wszystkim- ale nie musieliście od rana wspominać o deszczech i innych anomaliach pogodowych, wiecie dobrze że może mi to dziś zepsuj nastrOOj i styrać psychike ... :wallbash::decayed: To ja lece sie spakować i WIOOOO na COLNBROOK lecę ... :gwizdanie: :gwizdanie:

Opublikowano

Panowie tak na szybo dziś z ranka przywitało nas tu w bradford przepiękne słoneczko i oby sie utrzymało :) jedzcie spokojnie i bezpiecznie bez korków.

Opublikowano

Panowie tak na szybo dziś z ranka przywitało nas tu w bradford przepiękne słoneczko i oby sie utrzymało :) jedzcie spokojnie i bezpiecznie bez korków.

to tanczcie taniec antydeszczu wokol samochodow caly dzien popijajac browar zeby tylko pogoda sie nie zepsula :>

Opublikowano

No PANOWIE słuchajcie sie kolegi , Mniemam że ZWIERZAKFM wie co mówi :cool1:[br]Dopisany: 11 Lipiec 2009, 11:24_________________________________________________Mi Sie calą noc szroty sniły, szkoda że na żadnym częsci tej nie mieli ... Albo brak auta albo roztrzepane w mak i same blachy stoja ... :(

Opublikowano
  • Autor

kużwa, to i chyba ja zaczne sie poruszac jak juz wszyscy cisną powoli ... :) Koper- zakOOpiłes mi KRzesełko??hehe...

WogOOle to dzięki wszystkim- ale nie musieliście od rana wspominać o deszczech i innych anomaliach pogodowych, wiecie dobrze że może mi to dziś zepsuj nastrOOj i styrać psychike ... :wallbash::decayed: To ja lece sie spakować i WIOOOO na COLNBROOK lecę ... :gwizdanie: :gwizdanie:

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: WYCIERACZKI :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 11 Lipiec 2009, 12:08_________________________________________________sorry Kamil,ale nie moglem sie powstrzymac.... :notworthy:
Opublikowano

Siema panowie.Ja wyjatkowo musialem dzis isc do pracy ale juz zaczynam myc niunie,wosk w spreyu i mozna smigac :naughty:

Aaa zapomnial bym...ranty wypolerowac :tongue4:

Do zobaczenia i szerokosci zycze :hi:

:a4fan:

Opublikowano

No to jestesmy po pierwszym dniu i musze przyznac impreza przednia. Gratulacje i podziekowania dla Andrzeja za zorganizowanie grill'a. Dzis gokarty i tuning day. Troche jeszcze glowa ciezka bo impreza skonczyla sie w hotelu o 3 rano w hotelu.

Opublikowano
:hi: Uklony i podziekowania dla organizatora czyli Andrzeja, dla ekipy z Bradford no i oczywiscie wszystkich uczestnikow. Impreza pierwszoligowa. Zal wracac :no:
Opublikowano

Juz w domu ... dzizes jaki jest zmeczony. Impreza bardzo udana, jak sie ogarne w domu to wiecej napisze :)

Pozdrawiam

Opublikowano
  • Autor

fotki przeniesione tutaj :wink4:

Opublikowano

Właśnie dotarłem i padam na pysk :(

Wielkie dzięki dla Andrzeja za grilla i całej ekipie za frekwencję, było super :good:

Opublikowano

I to mi sie podoba :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski:

Opublikowano
  • Autor

bedzie wiecej-tylko wszyscy sie "pozbieraja",bo slyszalem,ze imprezka w hotelu mnie ominela... :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: