Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spotkania w środkowej części Anglii-pogaduchy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

dla zainteresowanych-otwieram watek "spoty w srodkowej czesci Anglii-galeria" z tym,ze zachowane beda tylko posty z linkami do zdjec,lub zdjecia i filmiki-inne posty beda usuwane,a to tylko po to,zeby ulatwic przegladanie zdjec ze spotow i zlotow... :wink4:

• Odpowiedzi 3,6 tys.
  • Wyświetleń 180 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

hehehe :notworthy: domjenick nie ma to jak dobra organizacja :good:

Opublikowano

Kolejna propozycja: http://www.haven.com/parks/yorkshire_lincolnshire/golden_sands/usefulinformation/howtogethere.aspx

Zakwaterowanie w karawanach, w ktorych zmiescic sie moze mac 8 osob/karawanik. Miejsce przy morzu i piaszczystej plazy, z basenami i innymi duperelami. Dajcie znac co myslicie...po wstepnych ogledzinach....cena za 3 doby za karawan na osobe to okolo 40 funtow...

gs_beachfam_ig.jpg

gs_outpoolkids_ig.jpg

gs_eatingarea_IG.jpg

GS_touringfam_ig.jpg

Opublikowano
  • Autor

ciekawe i warte przemyslenia,ale biorac pod uwage,ze mielibysmy cos robic na koniec sezonu urlopowego-moze bedzie jeszcze taniej... :wink4:

Opublikowano

ciekawe i warte przemyslenia,ale biorac pod uwage,ze mielibysmy cos robic na koniec sezonu urlopowego-moze bedzie jeszcze taniej... :wink4:

3 dni w za***istym miejscu za 40 funtow na osobe to juz wystarczajaco tanio mysle...:)

...wczesniej kazdy placil 40 za dobe...i nikt nie plakal wiec teraz mysle tez bidy nie bedzie ;)

Opublikowano
  • Autor

...a ja juz widze 8 osob w jednym karawanie... :kox: :gwizdanie:

Opublikowano

karawany tylko do snu...nie do zycia...mysle ze walk o papier toaletowy i konserwy nie bedzie :)

Opublikowano
  • Autor

karawany tylko do snu...nie do zycia...mysle ze walk o papier toaletowy i konserwy nie bedzie :)

pewnie,ze nie-to pozbieramy jakies jeszcze propozycje i moznaby ankiete zrobic...
Opublikowano

najlepiej jak zrobimy ankiete - wiadomo ze nie azdy bedzie chcial to samo, ale biorac pod uwage ze jest nas "troszke" to warto znac kazdego zdanie i pujsc w strone wyboru wiekszosci ...

Karawany tez wypas pomysl, moglibysmy pogrilowac konkretnie z nastawieniem na odpoczynek, pogaduchy i spokojna impreSSke zamiast (Nie pije do nikogo) , nie niemoge sie napic bo jade, nie bo to , nie bo tamto , relaks obraca sie w stres ... taki totalny audirodzinny chilloucik :) i to mi sie widzi ... mozna pogrzebac przy autach, "popieścić" je itp ... gdyby do tego dorzucic jakies zawody ciekawe jednego dnia to wogule wypasior ...

HUAN - niewiem gdzieś ty to znalazł ale pomysła to ty masz:)

Bless

Opublikowano

to nie |Hujanek to Ja Asia znalazłam:))))

nieno zartuje Hujanek ma głowe to takich pierdoł....ja na zlot jestem juz gotowa:)_)

Opublikowano
  • Autor

Asia-zaloz swoje konto i bedzie latwiej Was "rozroznic"... :wink4:

Opublikowano

tylko nie zapomnij Audianki zakupic :) hehehe ...

NO i ponownie pochwaly poszly nie w tym kierunku ... sorki ...

Jak założysz konto wszystko bedzie bardziej wyraziste ...

Opublikowano

Chlopalki wszystko fajnie,za***iste pomysly tylko trzeba ustalac,ustalac...date!Audi International w pazdzierniku okey,ale niemowcie mi ze chcecie jechac nad samo morze w pazdzieniku pod kampingi i grillowac bo cieplo to napewno niebedzie,tymbardziej ze niektorzy beda z dziecmi. Jak maja byc kampingi i te sprawy to koniec sierpnia,poczatek wrzesnia i powinna byc w miare fajna pogoda.Ja to tak widze ale kiedy by niebylo i tak bede,byle z wami :>

Opublikowano
  • Autor

szczerze mowiac,to ja jestem za impreza na torze...

Opublikowano

ja jestem za pomysłem Huan -a

Opublikowano

ja jestem za kartami gdziekolwiek :)

Opublikowano

ja tez jestem za poczatkiem wrzesnia

Opublikowano

mnie osobiście odpowiadają obydwie propozycje... na jedna już się zapisałem :evil: więc dlaczego nie miał bym skorzystać z drugiej :wink4: tylko że... w przypadku kempingów jedynie termin może być dla mnie problemem :disgust:

no właśnie...

ja tez jestem za poczatkiem wrzesnia

w moim przypadku praktycznie cały wrzesień odpada... ostatni wolny weekend który mam to 22-23 sierpnia a kolejny dopiero 3-4 października :wallbash:

Opublikowano
  • Autor

...w moim tez... :confused4:

Opublikowano

a moze w tym samym miejscu zrobimy? albinek chcesz nas znow na glowie?:)