Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spotkania w środkowej części Anglii-pogaduchy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Dolaczam sie do pytania Rowera. Do scigania sie z pod swiatel czy na torach trzeba bylo sobie kupic subaru STI za 2 tys., ktore juz w serii objezdza prawie kazda audice :)

"Prawie" robi wielka roznice :>

Pozatym nikt z nas nieprzyjechal do uk zeby wydawac polowe wyplaty na benzyne do tego STI

Ja osobiscie nieglosuje narazie bo to jeszcze nie ten czas,pozatym kazdy uklad mi pasuje :good:

Keep rolling,rolling :cool1:

PS:Witamy Arkadi & see you soon :wink4:

• Odpowiedzi 3,6 tys.
  • Wyświetleń 180,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

no tak...jedni lubia ogorki-inni ogrodnika corki...

matyss,ale tu chodzi o jakies atrakcje dla wszystkich-jedni beda palic buta spod swiatel i nic im wiecej do szczescia nie trzeba bedzie,drudzy do szczescia beda potrzebowac ladnej knajpki i nastrojowej muzyki-wiec czemu nie polaczyc tego w calosc-jednego dnia rajdy,drugiego "wieczor przy piwie",nikt tez nie powiedzial,ze audi jest najszybszym autem-ale mozna je tak "wykrecic",ze wiele sportowych aut poklepiesz po pupie i odjedziesz,ze kierowca zglupieje,a pod swiatlami po pewnym czasie,to juz tylko Ty bedziesz szukal okazji,zeby sprawdzic,czy jeszcze dasz rade :kox: ....

MARIO-mierzyles swoj czas na 1/4 ? zmierz ,jak bedziesz mial chwilke :wink4: potrzebuje cos porownac :gwizdanie:

Opublikowano

Mario co do tego spotkania to niestety Ja sie nie pisze niestety - bede w PL

Opublikowano

Dominik to jeszcze daj mi pomysla jak to zmierzyc tj ta 1/4 mili,bo czas to rozumie ze stoperem?

Dimo ;( Szkoda noo,ale baw sie za to dobrze w Pl :wink4:

Opublikowano
  • Autor

Dominik to jeszcze daj mi pomysla jak to zmierzyc tj ta 1/4 mili,bo czas to rozumie ze stoperem?

1/4 mili=800 metrow-ja mam licznik przestawiony na kilometry,wiec jak sprawdzalem trase na ćwiartke-tak wlasnie mierzylem odleglosc,stawalem na "kresce" ,wyzerowalem licznik i toczylem sie dopuki nie stuknelo 0,8 km,czas-stoperem-wiadomo,albo jak nie masz przestawionego licznika-to podjedz w miejsce,gdzie sie scigaja i polec ze stoperem,tylko najlepiej sam,bez zbednego obciazenia... :naughty::wink4:

Opublikowano

od kiedy 1/4 mili to 800m???? Jak dla mnie to bardziej brzmi jak 1/2 mili :) hehehe

Powodzenia w mierzeniu i czekam na wyniki :)

Opublikowano
  • Autor

ups-masz racje pomylilem sie o polowe :polew:

Opublikowano

Zawsze mozna uzyc VAG'a do tego. Kto ma cos nowszego niz 409 to jest tam pomiar przyspieszen nie tylko 0-100km/h ale na 400m tez. Sa chyba jeszcze jakies posrednie ale to niewazne...

Pomiar w miare dokladny bo czas startuje od momentu wykrycia sygnalu z ABS no i zatrzymuje sie po dokladnych 400m tez wg ABS. Jak macie niestandartowy rozmiar kol to moze byc lekkie przeklamanie ale do przyjecia...

Opublikowano

Ktoś tu ma mozgownice nie od parady :) ja tam się nawet nie zabierał ale co niektórzy mogliby się pochwalić ...

Opublikowano

Dimo ;( Szkoda noo,ale baw sie za to dobrze w Pl :wink4:

Dzieki wielkie Mariusz, a kiedy Ty bedziesz w PL bo ja do 16 wrzesnia to moze na piwko sie spikniemy.

Pozdro

Opublikowano

Dimo- w grudniu po poludniu :> Niestety narazie do Pl sie niewybieram predzej jak na swieta,pora zainwestowac kase w samochod :tongue4:

Dominik-licznik mam niestety w milach,vag odpada,miejscowka gdzie sie scigaja tez...pytalem w pracy o miare 100m ale niestety,bralem pod uwage licznik rowerowy z mozliwoscia zmiany srednicy kola,ale te najtansze tego niemaja :kwasny: malo tego bralem tez pod uwage otoczenie tzn lampy uliczne sa rozstawiane wdl jakies normy co iles dziesiat metrow i probuje sie doszukac tego standardu na necie ale chyba predzej skoluje cos innego jak miare,laser,kolko miernicze...mam nadzieje ze niechcesz tego na juz...daj mi chwile bo 5cio metrowka mi zejdzie z pare godzin :polew: :polew:

:mysli:

Opublikowano

no - 5cio metrowką to faktycznie sobie pobiegasz :) Jesli chodzi o licznik to przeciez mozesz sobie vagiem zmienic na km, albo wykorzystac mile ... w koncu to odcinek na 1/4 mili :) powodzonka

A jeszcze jesli wolno zapytac- cóż to zainwestycja w auto sie szykuje?? chyba nie kolejne kucyki?? Pzdr

Opublikowano
  • Autor

daj mi chwile bo 5cio metrowka mi zejdzie z pare godzin

:polew: :polew: :polew: słupy telefoniczne "powinny" byc co 25 metrow.ale to jest uzaleznione od tego-co jest pod nimi :wink4:

pewnie,ze mi sie nie spieszy :wink4:[br]Dopisany: 05 Sierpień 2009, 20:49_________________________________________________

chyba nie kolejne kucyki

a wieksza suszare sobie chce sprawic... :kox: :gwizdanie:
Opublikowano

Pomiar w miare dokladny bo czas startuje od momentu wykrycia sygnalu z ABS no i zatrzymuje sie po dokladnych 400m tez wg ABS. Jak macie niestandartowy rozmiar kol to moze byc lekkie przeklamanie ale do przyjecia...

etronic a jaki dokladnie sygnal z ABS startuje zegar?

Opublikowano

Kamil a zebys wiedzial ze kucyki :naughty: Robie baze pod big suszare,zmieniam pare gratow...wydech 2,5 back boxy robione na zamowienie w Pl (bedzie foto),zmiana TIPa,wymiana N75 na ECS Race,zmiana DV na Forge Splitter,wieksze wtryski i nowy soft i wreszcie ROLKI :evil: Pozatym wrzucam sprezyny Koni -35-40,a stare moge komos opchnac jesli by ktos chcial (-20mm od serii ori,ze sport zawiechy)

Dominik spoko,spoko damy rade od poniedzialku bede mial wolne to bede mierzyl :wink4:

Opublikowano
  • Autor

a ile masz najechane na tych sprezynach-moze bym byl zainteresowany :naughty:[br]Dopisany: 05 Sierpień 2009, 22:55_________________________________________________http://www.a4-klub.pl/smf/b6_avj_splitter-t90126.0.html mario- tutaj masz linka-looknij :wink4:

Opublikowano

oj jakies 70-73 tys Mil,mam tez do nich gumy usztywniajace bo mi tyl trze na wybojach a do tych nowych sprezyn usune nadkola :naughty:

A ja jak sie Ciebie Dominik pytalem to mowiles "nieee nic tylko stozek " a bylo slychac gada :naughty: No coz czesci juz mam zamowione wiec nastepnym razem zobaczysz jak psyka moj :tongue4:

Opublikowano
  • Autor

...troche duzo,patrzylem tez na fotki Twojego auta,fajnie siedzi,ale chyba sie zdecyduje na -30,moze -35 :mysli: patrzyles na linka :wink4::tongue4:

Opublikowano

hehe dlatego ja wymieniam bo chce troche nizej.patrzylem na link,komentarz powyzej

Za te springi Koni dalem stowe w promocji,wiec niejest zle bo eibachy ktore chcialem wczesniej sa drozsze

Opublikowano
  • Autor

A ja jak sie Ciebie Dominik pytalem to mowiles "nieee nic tylko stozek " a bylo slychac gada

bo na zlocie byl tylko stozek...na ostatnim zdjeciu jest data,kiedy byl zamontowany-3 dni temu... :gwizdanie:

na zwyklym stozku sam DV tez bedzie slychac,tylko to jest troche inne "sykniecie"-wlasnie takie,jak slyszales...