Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spotkania w środkowej części Anglii-pogaduchy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no spoko ja oblookam twoj a ty moj,a i tak twoj wyjdzie na plus bo za free :wink4:

• Odpowiedzi 3,6 tys.
  • Wyświetleń 179,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Pomiar w miare dokladny bo czas startuje od momentu wykrycia sygnalu z ABS no i zatrzymuje sie po dokladnych 400m tez wg ABS. Jak macie niestandartowy rozmiar kol to moze byc lekkie przeklamanie ale do przyjecia...

etronic a jaki dokladnie sygnal z ABS startuje zegar?

No wlasnie sygnal z czujnika ABS. Na przegubie masz pierscien "zabkowany" i czujnik nad nim. Zegar startuje wraz z wykryciem pierwszego "zabka" przewijajacego sie pod czujnikiem. Zabkow jest (o ile dobrze pamietam) 45 wiec jak tylko ruszysz to zegar startuje i mierzy twoj czas.

Chyba dosc prosto wyjasnione... :naughty:

Opublikowano

Dominik wszystko rozkminione,miejscowka jest,400m zmierzone teraz tylko zaopatrzyc sie w stoper i chwile wolnego czasu na pare przejazdow.Zrobie to na weekend.Dzis smigalem tak probnie tooo wooo...niezdazyla mi sie trojka skonczyc...doliczylem do 15tu :polew:

Opublikowano

No wlasnie sygnal z czujnika ABS. Na przegubie masz pierscien "zabkowany" i czujnik nad nim. Zegar startuje wraz z wykryciem pierwszego "zabka" przewijajacego sie pod czujnikiem. Zabkow jest (o ile dobrze pamietam) 45 wiec jak tylko ruszysz to zegar startuje i mierzy twoj czas.

Chyba dosc prosto wyjasnione... :naughty:

dzieki, wiem jak tego typu czujniki dzialaja, chyba podobny jest nawet na wale korbowym silnika i mierzy predkosc obrotowa.

Opublikowano

Witam poszukuje dobrego lakiernika najlepiej zokolic birmingham jak ktos ma jakies namiary to niech mi wysle na pw z Gory dzieki

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

witam wszystkich, jestem tu nowa,DOMJENCIK dziéki za zaproszonko:)

Opublikowano
  • Autor

nie ma problemu-po to tu jestem :wink4:

Opublikowano

czesto organizujecie takie spotkania?

Opublikowano
  • Autor

chcielibysmy czesto,ale roznie to bywa-teraz wakacje i sezon urlopow-potem cos sie na pewno ruszy :wink4:

Opublikowano

bédé to sprawdzala :> te bym chetnie pojechala z rodziná na takie spotkanko

Opublikowano
  • Autor

zapraszamy-jest spora grupa z okolic Londynu :wink4: zawsze moze byc razniej w trasie... :decayed:

Opublikowano
:good:
Opublikowano
  • Autor

a cos o cenach tam pisza? bo jakos nie moglem znalezc :mysli:

Opublikowano

Jest napisane, na pierwszej stronie obok golfa. Piatek 25, Sobota 20, Sobota 15, funtow oczywiscie

Opublikowano

mateusz, moze ja sie wybiore, a w ktory dzien dokladnie chcialbys jechac?

Opublikowano

Lukasz, chcecie razem z Kasia jechac, czy zrobimy meska wyprawe?? Ja moge jedynie w sobote bo w piatek pracuje do 15, a w niedziele od 15. To jest jedyna opcja...

Opublikowano

heheeh, robimy meska wyprawe, kobiety niech podlewaja kwiaty w ogrodzie :polew: sobota pasuje :good: daj znac czy jestes juz spowrotem w UK, jak nie to kiedy bedziesz, zadzwonie i sie umowimy:) wszystkich innych chetnych rowniez zapraszamy:)

Opublikowano
  • Autor

ja wypadam z wszelkich wyjazdow,bo przedwczoraj odebralem auto z serwisu-jedno naprawili,ale drugie-gorsze sie psuje,pada mi turbo i dymi jak parowoz :confused4:

Opublikowano

Ok zwierzak jedziemy sami, zadzwonie do Ciebie w weekend. Domjenick, postaraj sie znalezc pozytywny aspekt tego, ze Twoje turbo mowi papa, masz w koncu okazje, zeby wlozyc k04 lub jeszcze lepsze cudo:) Pozdrawiam