domjenick Opublikowano 29 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 Panowie, a moze mala trase by zrobic? Zaplanowac wycieczke, odwiedzic kilka miejsc, po czym gdzies sie zatrzymac, spotkac, taki rajd? mówisz i masz http://www.a4-klub.pl/smf/reszta_swiata/spotkanie_z_przejazdem_wzdluz_wybrzeza_wschodniego-t136092.0.html;msg1626908 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M_ILES Opublikowano 29 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 Dzieki wielkie! Szkoda tylko, ze jeden dzien, bo jednak tylko do Alnwick mam 133mile. Bardzo fajny rajd zaplanowales Byle tylko czas i pogoda byly! Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domjenick Opublikowano 29 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 wiem,że to tylko jeden dzień,ale z doświadczenia wiem,że kilkudniowe wypady wymagaja większego wkładu w logistykę-sam nie za bardzo mam czas,żeby to ogarnąć,przynajmniej na razie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M_ILES Opublikowano 29 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 Domjenic, mozna z Toba zamienic slowko np. na gg? [Moj nr 3017038] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALBINEK Opublikowano 29 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 Mi się podoba dobry plan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domjenick Opublikowano 8 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 no to co-przyjedzie ktoś?to byłoby już w sobotę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALBINEK Opublikowano 8 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 Troche za póżno się zbieramy do tego wyjazdu.Niestety odpadam, w sobote pracuje.W następny weekend wyjazd do Londynu na spotkanie rodzinne.Może to przełożymy i ustalimy jakąś date z wyprzedzeniem 3 tygodniowym ? ,co o tym myślicie ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domjenick Opublikowano 10 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2010 Troche za póżno się zbieramy do tego wyjazdu.eee tam pózno-od 29 maja info wisi... [br]Dopisany: 09 Czerwiec 2010, 00:46_________________________________________________wpadnie ktoś do mnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M_ILES Opublikowano 11 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2010 Ja moze sie wybiore, jeszcze w tej okolicy nie bylismy, hehe... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALBINEK Opublikowano 15 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 Może ustalimy następną date tego spotkania.Ja ciągle jestem zainteresowany,ale teraz już wszyscy liczą dutki i szykują się powoli do Polandu na urlop. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M_ILES Opublikowano 16 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 Tys prowda! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domjenick Opublikowano 16 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 no to słucham Waszych propozycji :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALBINEK Opublikowano 17 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2010 Moja propozycja: Lipiec,sierpień odpada z wiadomych powodów ,okres urlopowy więc większość z nas wyjeżdża tu lub tam .Początek września byłby ok,moim skromnym zdaniem.Co wy na to koledzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domjenick Opublikowano 17 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2010 mi pasuje :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szkopek Opublikowano 18 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 mi tez bedzie raczej pasowalo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALBINEK Opublikowano 18 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 No to coś się uda nam zrobić jest nas już trzech. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EUROCHIP Opublikowano 18 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 Noooo a o mnie to juz nikt nie pamieta..... Wiadomo ze sie pisze w koncu powoli ogarniam moja niunie i po wielu trudach zaczelo to juz jezdzic hehehe.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zwierzakfm Opublikowano 18 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 wrzesien dla mnie jest OK to bedzie juz nas piatka??? to juz jakiegos parkingu trzeba szukac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domjenick Opublikowano 18 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 to juz jakiegos parkingu trzeba szukac mam miejsce doskonałe do tego celu-na dobrych kilka aut http://maps.google.co.uk/maps?hl=en&newwindow=1&rlz=1R2ACPW_enGB369&q=cawledge+business+park+alnwick&um=1&ie=UTF-8&hq=&hnear=Cawledge+Business+Park,+Hawfinch+Dr,+Alnwick+NE66+2GD&gl=uk&ei=zOwbTPiLL5T80wTo9MTCCw&sa=X&oi=geocode_result&ct=title&resnum=1&ved=0CBgQ8gEwAA adres google map,ale jak chcecie-jutro zrobie zdjęcia i wrzucę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CWK_S_L_A_Y Opublikowano 19 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2010 Jak mnie chłopaki wciągną w szajke to również najprawdopodobniej będe skłonny wkleić się w szaleństwo małe na M1 320mil - ostry kawałek do pociśnięcia Ale cóż - może damy rade... Ominą mnie wszelkie spoty AudiManiacs w okresie wakacyjnym a fajnie było by z kims się spotkać na piFFko hehe... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi