szkopek Opublikowano 20 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2010 mi by tak pasilo a jak pozostali?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALBINEK Opublikowano 20 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2010 mi by tak pasilo a jak pozostali?? Pozostali nie wiem ale jak dla mnie to pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zwierzakfm Opublikowano 20 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2010 ustalimy date to bedziemy mysleli mnie pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EUROCHIP Opublikowano 21 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2010 Dla mnie BOMBA !!! A w Polsce to sie Arturo spotkamy u Tomka heheh tez bedzie zlot Audi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALBINEK Opublikowano 21 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2010 A te spotkanie w PL to kiedy i gdzie planujecie może terminy naszych urlopów się zgrają i do łącze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szkopek Opublikowano 23 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 A te spotkanie w PL to kiedy i gdzie planujecie może terminy naszych urlopów się zgrają i do łącze my sie bedziemy widziec na weselu u kolegi Tomka,ale jak cos Andrzeju to miejscowke nad morzem u mnie masz (ja do PL jade 13 sierpnia i zostaje do 3 wrzesnia ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALBINEK Opublikowano 23 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 Artur jak Ty wyjeżdżasz to ja wracam . Więc spotkanie tylko w UK. Druga sprawa kolega chce kupić Audi 1.9 TDI w dobrym stanie i nie drogo czyli jak zawsze może to być B5 lub B6. Jak ktoś coś wie to proszę o wiadomość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domjenick Opublikowano 23 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 Artur jak Ty wyjeżdżasz to ja wracam . Więc spotkanie tylko w UK. Druga sprawa kolega chce kupić Audi 1.9 TDI w dobrym stanie i nie drogo czyli jak zawsze może to być B5 lub B6. Jak ktoś coś wie to proszę o wiadomość. pogadaj z Arturem-może swoją opchnie za dobrą cene-auto pewne-wszyscy o tym wiedzą... :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hosse88 Opublikowano 23 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 Oj nie, nie to szkopkowe auto to chyba jeszcze dlugo nie bedzie do sprzedania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domjenick Opublikowano 23 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 Oj nie, nie to szkopkowe auto to chyba jeszcze dlugo nie bedzie do sprzedania jak ostatnio z Nim rozmawiałem-myślał nad kupnem nowszego,więc trzebaby zapytać Jego,czy myśli poważnie o sprzedaży... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szkopek Opublikowano 24 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2010 po powrocie z wakacij moje autko bedzie do sprzedania... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hosse88 Opublikowano 24 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2010 po powrocie z wakacij moje autko bedzie do sprzedania... o prosze prosze tego sie nie spodziewalem to co teraz bedziesz atakowal? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domjenick Opublikowano 24 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2010 jak to co? R8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EUROCHIP Opublikowano 24 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2010 Artura auto jest mocno doinwestowane i naprawde warte zakupu. A jezeli ktos szuka mocnej benzyny to moja niunia jest takze na sprzedaz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szkopek Opublikowano 27 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2010 po powrocie z wakacij moje autko bedzie do sprzedania... o prosze prosze tego sie nie spodziewalem to co teraz bedziesz atakowal? chodzi mi po glowie S6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EUROCHIP Opublikowano 27 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2010 Nas Niedogoniat.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domjenick Opublikowano 27 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2010 Nas Niedogoniat.... przy RS6 można tak ponucić... :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALBINEK Opublikowano 27 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2010 Oglądałem TOP GEAR i testowali tam Bugatti Verona na max. poszedł coś około 430 km/h .Koszt tego cacuszka to jedynie 1.7 mln fuli.Opony kosztują jedynie 20 tyś. fuli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szkopek Opublikowano 27 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2010 i spal gumy takim cackiem...................... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buszek Opublikowano 27 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2010 pff co to dla nas na starosc 4tery sobie kupie i bede po gazete jezdzil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi