carnivore1 Opublikowano 17 Września 2008 Opublikowano 17 Września 2008 No i u mnie tez pojawil sie za***iście, ale to za***iście wielki "Rogal" na twarzy... Powiem tak: kolega Witek mowi, ze to nowy rekord z tym silnikiem, jeszcze raz dzieki Witek za mila wspolprace... Mial byc wykres, oto i on, ocencie sami:
Gość Trzeniu Opublikowano 17 Września 2008 Opublikowano 17 Września 2008 gratuluje , ładne cyferki wpadnę kiedyś do Wrocka i sprawdzimy te konie
carnivore1 Opublikowano 17 Września 2008 Autor Opublikowano 17 Września 2008 chyba predzej ja wpadne do krakowa, bywam tam dosyc regularnie... bede nawet w ten weekend, narazie do piatku w stolycy...
Gość Trzeniu Opublikowano 17 Września 2008 Opublikowano 17 Września 2008 chyba predzej ja wpadne krakowa, bywam tam dosyc regularnie... bede nawet w ten weekend... no to wpadnij na spota w niedzielę
Cuber Opublikowano 17 Września 2008 Opublikowano 17 Września 2008 chyba predzej ja wpadne do krakowa, bywam tam dosyc regularnie... bede nawet w ten weekend, narazie do piatku w stolycy... Zapraszamy na Spocika a wykresik calkiem ładny
adamooo Opublikowano 17 Września 2008 Opublikowano 17 Września 2008 no ciekawy jestem jaka różnica będzie
carnivore1 Opublikowano 17 Września 2008 Autor Opublikowano 17 Września 2008 Ciebie kolego Cuber to chyba nawet widzialem jakis czas temu jak pstrykales fotki swojej nowej b7 kolo wjazdu do Muzeum Lotnictwa, cisnalem wtedy akurat swoje marne 165 konikow
Cuber Opublikowano 17 Września 2008 Opublikowano 17 Września 2008 Ciebie kolego Cuber to chyba nawet widzialem jakis czas temu jak pstrykales fotki swojej nowej b7 kolo wjazdu do Muzeum Lotnictwa, cisnalem wtedy akurat swoje marne 165 konikow i nawet się nie zatrzymałeś ?? :gwizdanie: :bicz3:
carnivore1 Opublikowano 17 Września 2008 Autor Opublikowano 17 Września 2008 myslalem ze to jakis handlarz robi igle ze swojej fury na otomoto...
variocustoms Opublikowano 17 Września 2008 Opublikowano 17 Września 2008 Hmm, carnivore1 !!! Chcę oficjalnie podziękować za gest z twojej strony, to było godne posiadacza Audi. Gratuluję parametrów i życzę banana za bananem podczas jazdy Ja siedzę w domu od godziny i banan mi z pyska nie zchodzi Pozdrawiam serdecznie B@rt
carnivore1 Opublikowano 17 Września 2008 Autor Opublikowano 17 Września 2008 spoko spoko, oplacalo sie poczekac jak widzisz... pozdr.
variocustoms Opublikowano 17 Września 2008 Opublikowano 17 Września 2008 Tak po za tematem to pełen SZACUN dla Rogalottiego za obsługę i wenę etc. etc. no i za banany
poziek Opublikowano 18 Września 2008 Opublikowano 18 Września 2008 niskie temperatury pomogły :gwizdanie: :gwizdanie:
AndyN Opublikowano 18 Września 2008 Opublikowano 18 Września 2008 niskie temperatury pomogły :gwizdanie: :gwizdanie: Zastanawia mnie ile by wyszło w przypadku mojego paździerza gdyby był hamowany przy 10 st. a nie 29 st. ...
poziek Opublikowano 18 Września 2008 Opublikowano 18 Września 2008 niskie temperatury pomogły :gwizdanie: :gwizdanie: Zastanawia mnie ile by wyszło w przypadku mojego paździerza gdyby był hamowany przy 10 st. a nie 29 st. ... Nic prostszego jak pojechać dzisiaj na hamownię i sprawdzić. Nie ma sensu się zastanawiać i gdybać. Chcesz wiedzieć a nie ciągle się wszystkich pytać to wsiadasz w auto i jedziesz i sprawdzasz. Co więcej wtedy to ty możesz się podzielić wiedzą z nami a nie ciągle na odwrót
Gość Trzeniu Opublikowano 18 Września 2008 Opublikowano 18 Września 2008 niskie temperatury pomogły :gwizdanie: :gwizdanie: Zastanawia mnie ile by wyszło w przypadku mojego paździerza gdyby był hamowany przy 10 st. a nie 29 st. ... Nic prostszego jak pojechać dzisiaj na hamownię i sprawdzić. Nie ma sensu się zastanawiać i gdybać. Chcesz wiedzieć a nie ciągle się wszystkich pytać to wsiadasz w auto i jedziesz i sprawdzasz. Co więcej wtedy to ty możesz się podzielić wiedzą z nami a nie ciągle na odwrót Nic dodać, nic ująć
AndyN Opublikowano 18 Września 2008 Opublikowano 18 Września 2008 Nic prostszego jak pojechać dzisiaj na hamownię i sprawdzić. Nie ma sensu się zastanawiać i gdybać. Chcesz wiedzieć a nie ciągle się wszystkich pytać to wsiadasz w auto i jedziesz i sprawdzasz. Co więcej wtedy to ty możesz się podzielić wiedzą z nami a nie ciągle na odwrót Nic dodać, nic ująć
Flyer Opublikowano 18 Września 2008 Opublikowano 18 Września 2008 Powaznie Andrzej... na Twoim miejscu wykorzystalbym aure i pojechal na porzadna hamownie. Moze tez masz ciut powyzej 200 PS-ow. Sorry za OT.
Rekomendowane odpowiedzi