Jumis 0 Posted September 23, 2014 Share Posted September 23, 2014 Witam . Od jakiegoś czasu zegar szybkości zaczął mi płatać figle. Raz działa a w najmniej oczekiwanym momencie przestaje. Czy miał może ktoś podobny problem ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcin_franz 11 Posted September 23, 2014 Share Posted September 23, 2014 uzupełnij profil, bo nie wiadomo jakie masz auto. Potem będzie możnaa coś więcej powiedzieć. Prawdopodobnie masz licznik firmy jaeger i jest do wymiany. Ze 100 tematów już było o tym. Poszukaj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jumis 0 Posted September 24, 2014 Author Share Posted September 24, 2014 Widze że szata graficzna się zmieniła a z czyszczone wszystkie dane uzupełnij profil, bo nie wiadomo jakie masz auto. Potem będzie możnaa coś więcej powiedzieć. Prawdopodobnie masz licznik firmy jaeger i jest do wymiany. Ze 100 tematów już było o tym. Poszukaj. Mam zegary VDO Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcin_franz 11 Posted September 24, 2014 Share Posted September 24, 2014 Vdo też nieraz padają. Może wystarczy wymienić silniczek prędkościomierza. Ale chyba najlepiej wymienić cały. Jak nie masz fisa to odrazu z fisem wkładaj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jumis 0 Posted September 24, 2014 Author Share Posted September 24, 2014 No nie mam FISa. Mam taki , standardowy http://www.directupload.net/file/d/3755/k52ihuj5_jpg.htm . Zmieniając na FIS nie musiałbym nic grzebać z immo gdyż mam poza zegarami ? Podaj prosze konkretny link z instrukcja wymiany. Cos tam znalazłem ale jakoś nic konkretnego. Czy jest różnica między bena /diesel ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jacek70 104 Posted September 24, 2014 Share Posted September 24, 2014 Jest różnica. Poza tym musisz mieć odpowiedni rok(chodzi o imo) Najprościej to szukaj licznika takiego jak twój, który ma taki sam kolor kostek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jumis 0 Posted September 24, 2014 Author Share Posted September 24, 2014 Jest różnica. Poza tym musisz mieć odpowiedni rok(chodzi o imo) Najprościej to szukaj licznika takiego jak twój, który ma taki sam kolor kostek. Tz. licznik z odpowiedniego roku ? jakiego na przykład ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcin_franz 11 Posted September 24, 2014 Share Posted September 24, 2014 W Twoim wypadku z 1996, chyba, że już może były wymieniane. Sprawdź rok produkcji na obudowie licznika. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jumis 0 Posted September 26, 2014 Author Share Posted September 26, 2014 Ma przekulane 360000 wię raczej na 100% nie był wymieniany Ale dla pewności sprawdze w weekend Link to comment Share on other sites More sharing options...
jacek70 104 Posted September 26, 2014 Share Posted September 26, 2014 To nie przebieg jest ważny a rok i model. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts