pet3r Opublikowano 17 Marca 2010 Opublikowano 17 Marca 2010 widuję w moim mieście grafitowe Q5 i powiem Wam, że fura robi dużo lepsze wrażenie niż Q7. a tym pakietem od ENCO to już w ogóle kox miód malina
OLO_GDA Opublikowano 18 Marca 2010 Opublikowano 18 Marca 2010 ja sie przejechalem Q5 w 2.0 i s-troniku i juz wiem... ze mi nie lezy to auto jak cholera. jednak a4 , niska zawiecha i dopasowane wnetrze jest bardzej w moim stylu... wizualnie tez dla mnie nijakie... za to a4 allroad :kox:
Thom4s Opublikowano 18 Marca 2010 Opublikowano 18 Marca 2010 dopasowane wnetrze jest bardzej w moim stylu... wizualnie tez dla mnie nijakie... za to a4 allroad :kox: W Q5 jest takie same wnętrze jak w A4. :gwizdanie:
OLO_GDA Opublikowano 21 Marca 2010 Opublikowano 21 Marca 2010 dopasowane wnetrze jest bardzej w moim stylu... wizualnie tez dla mnie nijakie... za to a4 allroad :kox: W Q5 jest takie same wnętrze jak w A4. :gwizdanie: dopasowane w sensie ze mniejsze, bardziej "przytulne" ;];] masz a4 to wiesz;] nie mowie o desce a o calej przestrzeni wewnatrz...
Rekomendowane odpowiedzi