wrclaguna Opublikowano 5 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2017 9M9 + TM4 to DIESEL 2.0 TDI CGLC CGLD CJCA CJCB CJCC CMFA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cooler100 Opublikowano 5 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2017 (edytowane) dzieki wielkie Wrclaguna Jedna kwestia jeszcze rurki układu paliwowego do webasto Pozycja 12 i 13 na rysunku jest a w opisie stoi, że nie dla tego modelu tzn. że tego nie potrzebuje przy moim CGLC i w zamian nic innego tam nie trzeba kupować czy jak ? Edytowane 5 Grudnia 2017 przez cooler100 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniell-gda Opublikowano 5 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2017 dzieki wielkie Wrclaguna Jedna kwestia jeszcze rurki układu paliwowego do webasto Pozycja 12 i 13 na rysunku jest a w opisie stoi, że nie dla tego modelu tzn. że tego nie potrzebuje przy moim CGLC i w zamian nic innego tam nie trzeba kupować czy jak ? Przewod paliwa ja dałem taki http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=6732387285Wysłane z mojego thor przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cooler100 Opublikowano 5 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2017 9 minut temu, daniell-gda napisał: Przewod paliwa ja dałem takihttp://allegro.pl/ShowItem2.php?item=6732387285 Wysłane z mojego thor przy użyciu Tapatalka 7 metrów przewodu paliwowego wystarczy? a pompkę paliwa jaką dałeś ? Czy mozna w Etce wyszukać samo webasto ? zeby pokazało mi, że pod dany model pasuje takie i takie webasto ? jesli info o wymienniku ciepła i patrz grupa 3 Skrzynia biegów ale w grupie 3 nie ma nic o wymienniku ciepła, Czy jest gdzies w ETCE info o sterowniku i pilocie jaki pasuje do danego modelu samochodu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniell-gda Opublikowano 5 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2017 Okolo 4 metry wystarczy , pompka oryginal jak powinna bycWysłane z mojego thor przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniell-gda Opublikowano 18 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2017 Jak tam wasze akumulatory sie maja przy codziennym korzystaniu z webasto ?Wysłane z mojego thor przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KonradZ9700 Opublikowano 27 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2017 Wywal mi takie błędy i nie wiem jak się z nimi uporać, może ktoś wie o co chodzi ? ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniell-gda Opublikowano 27 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2017 Wywal mi takie błędy i nie wiem jak się z nimi uporać, może ktoś wie o co chodzi ? [emoji13] A dziala ci pilot od webasto ?Wysłane z mojego thor przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KonradZ9700 Opublikowano 27 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2017 1 minutę temu, daniell-gda napisał: A dziala ci pilot od webasto ? Wysłane z mojego thor przy użyciu Tapatalka Właśnie nie i w żaden sposób nie dam rady zakodować go z autem, tylko mroga czerwona dioda na pilocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 27 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2017 nie zakodujesz bo masz bład braku komunikacji sprawdz bezpiecznik od modułu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KonradZ9700 Opublikowano 27 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2017 16 minut temu, wrclaguna napisał: nie zakodujesz bo masz bład braku komunikacji sprawdz bezpiecznik od modułu Z tylu w bagażniku? Sprawdzałem wszystkie i wsyzstkie są Ok ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 27 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2017 tak we wnece po prawej stronie , schemat masz w 1 poście to zostaje do sprawdzenia kabelek od komunikacji a masz sterownik wogole ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KonradZ9700 Opublikowano 27 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2017 11 minut temu, wrclaguna napisał: tak we wnece po prawej stronie , schemat masz w 1 poście to zostaje do sprawdzenia kabelek od komunikacji a masz sterownik wogole ? Tak mam sterownik Pozostaje mi tylko chyba szukac tego kabla. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KonradZ9700 Opublikowano 27 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2017 wrclaguna Masz moze jakies wskazowki jak sie do tego zabrac ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 27 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2017 2 godziny temu, KonradZ9700 napisał: wrclaguna Masz moze jakies wskazowki jak sie do tego zabrac ? na schemacie masz żółto/filetowy kabelek sprawdzasz czy ma przejscie do sterownika webasta i tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KonradZ9700 Opublikowano 27 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2017 4 minuty temu, wrclaguna napisał: na schemacie masz żółto/filetowy kabelek sprawdzasz czy ma przejscie do sterownika webasta i tyle To sprawdziłem, ma przejście. To chyba tylko sterownik do wymiany ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 27 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2017 masz bład jeszcze sterownika radiowego daj numery jego albo fotke z bagaznika Cytuj zdalne sterowanie radiowe nie pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KonradZ9700 Opublikowano 27 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2017 6 minut temu, wrclaguna napisał: masz bład jeszcze sterownika radiowego daj numery jego albo fotke z bagaznika O to Ci chodzi ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 28 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2017 szukaj innego na podmianke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlos23 Opublikowano 9 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2018 Który sposób podłączenia jest lepszy i dlaczego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi