czachapll Opublikowano 24 Września 2014 Opublikowano 24 Września 2014 Witam. Mam taki problem mianowicie jak chce włączyć długie światła to muszę na siłe trzymać manetke do przodu, żeby działały ale przecież tak się jeździć nie da. Dokładnie to samo jest w drugą stronę jak chcę komuś "mrugnąć" światłami. Czasami też jak jest gorąco to zacinają mi się kierunkowskazy, że świecą,a nie mrygają. Co do kierunkowskazów to wiem, że przekaźnik trzeba wymienić ale nie wiem co z długimi światłami(chyba, że przekaźnik jest odpowiedzialny również za te dwie rzeczy).
marcin_franz Opublikowano 24 Września 2014 Opublikowano 24 Września 2014 Pewnie manetka się przycina. Może wystarczy przeczyścić, a może ttzeba wymienić.
Grztom Opublikowano 25 Września 2014 Opublikowano 25 Września 2014 Ja obastawiam winną manetke za kierunkowskazy ona tez moze być odpowiedzialna a nie przerywacz .
marcin_franz Opublikowano 25 Września 2014 Opublikowano 25 Września 2014 Za kierunki odpowoedzialny jest na 99 procent przerywacz.
jacek70 Opublikowano 26 Września 2014 Opublikowano 26 Września 2014 Ale za włączenie kierunku manetka a ta wygląda na uszkodzoną.
Rekomendowane odpowiedzi