czachapll 1 Posted September 24, 2014 Share Posted September 24, 2014 Witam. Mam taki problem mianowicie jak chce włączyć długie światła to muszę na siłe trzymać manetke do przodu, żeby działały ale przecież tak się jeździć nie da. Dokładnie to samo jest w drugą stronę jak chcę komuś "mrugnąć" światłami. Czasami też jak jest gorąco to zacinają mi się kierunkowskazy, że świecą,a nie mrygają. Co do kierunkowskazów to wiem, że przekaźnik trzeba wymienić ale nie wiem co z długimi światłami(chyba, że przekaźnik jest odpowiedzialny również za te dwie rzeczy). Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcin_franz 11 Posted September 24, 2014 Share Posted September 24, 2014 Pewnie manetka się przycina. Może wystarczy przeczyścić, a może ttzeba wymienić. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grztom 0 Posted September 25, 2014 Share Posted September 25, 2014 Ja obastawiam winną manetke za kierunkowskazy ona tez moze być odpowiedzialna a nie przerywacz . Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcin_franz 11 Posted September 25, 2014 Share Posted September 25, 2014 Za kierunki odpowoedzialny jest na 99 procent przerywacz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jacek70 104 Posted September 26, 2014 Share Posted September 26, 2014 Ale za włączenie kierunku manetka a ta wygląda na uszkodzoną. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts