kriss87 Opublikowano 25 Września 2014 Opublikowano 25 Września 2014 Witam, mam audi a4 b5 rok 99 z silnikiem 2,4 v6 163 km, tłumik środkowy jest do wymiany i zdecydowalem sie na wymiane wszystkich tlumikow lecz nigdzie nie moge takich znalezć. Nawet w sklepie motoryzacyjnym nie mogł znależć odpowiednich w katalogach :/ Gdzie mogę to znalezć?
jacek70 Opublikowano 26 Września 2014 Opublikowano 26 Września 2014 Na pewno Bolał czy Płuciennik robią zamienniki. Popytaj u nich. A jak chcesz ori to raczej tylko schrott.
kriss87 Opublikowano 26 Września 2014 Autor Opublikowano 26 Września 2014 A np od a6 z tym samym silnikiem wygląda tak samo ale nie wiem czy nie bedzie dłuższy? W serwisie Audi też nie dostanę takich części?
majkel_majki Opublikowano 26 Września 2014 Opublikowano 26 Września 2014 W serwisie na zamówienie dostaniesz, pytanie tylko czy koszty nie grają roli.
kriss87 Opublikowano 26 Września 2014 Autor Opublikowano 26 Września 2014 No właśnie, musiałbym to sprawdzić i wtedy będę wiedział czy nie grają może ktoś się orienuję jakie ceny są w serwisie? Znalazłem coś takiego http://www.lowride.pl/index.php?p159,audi-a4-b5-sportowy-uklad-wydechowy-2-5-grupa-a Z tego co tam przeczytałem pasuje do wszystkich silnikow i do 2,4 tez niby bez przeróbek w co wątpie Może ktoś się bardziej orientuje i mi pomoże. Z góry dziękuje.
Rekomendowane odpowiedzi