Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Komunikat na Fis'ie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie mam problem. Zawsze jak odłączę akumulator i po podpięciu go ponownie wyskakuje mi komunikat na FISie, że została przekroczona prędkość (gdy przekroczę 20km/h).

Zawsze robiłem tak, że odpinałem - na aku podpinałem ponownie i śmigało... teraz niestety to nie działa. Jak to można obejść? Jest to dość denerwują sprawa :kwasny:

Opublikowano

Panowie mam problem. Zawsze jak odłączę akumulator i po podpięciu go ponownie wyskakuje mi komunikat na FISie, że została przekroczona prędkość (gdy przekroczę 20km/h).

Zawsze robiłem tak, że odpinałem - na aku podpinałem ponownie i śmigało... teraz niestety to nie działa. Jak to można obejść? Jest to dość denerwują sprawa :kwasny:

masz ustawioną max prędkość musisz chyba lewym pokrętłem w liczniku to zmienić jak dobrze pamiętam

Opublikowano
  • Autor

ustawić jak kontrolka się zaświeci czy zaraz pogrzebać po włączeniu samochodu?

Opublikowano

przy włączonym zapłonie

Opublikowano
  • Autor

ok dzięki

Opublikowano

podczas jazdy przytrzymaj ten przycisk co jest kolo zerowania dystansu z rysunkiem klucza, az przekresli sie ta ikona na fis

Opublikowano

Najlepiej poczytać instrukcję obsługi auta.

Nie trzeba będzie pytać.

Opublikowano
  • Autor

podczas jazdy przytrzymaj ten przycisk co jest kolo zerowania dystansu z rysunkiem klucza, az przekresli sie ta ikona na fis

Mam dwa pokrętła na zegarach lewy-prawy.

Nic więce

przy włączonym zapłonie

Próbowałem wczoraj lewym i nic to nie dało. Kręciłem, ale to zmieniało mi się jasnośc podświetlenia a gdy przytymałem nic się nie działo. Dalej się pojawia :facepalm:

Opublikowano

Kolega ma b5 a nie b6.

Opublikowano

Mam dwa pokrętła na zegarach lewy-prawy.

Nic więce

przy włączonym zapłonie

Próbowałem wczoraj lewym i nic to nie dało. Kręciłem, ale to zmieniało mi się jasnośc podświetlenia a gdy przytymałem nic się nie działo. Dalej się pojawia :facepalm:

z tego co pamiętam to to było ale teraz nie sprawdzę bo mam licznik pełen lift

Opublikowano
  • Autor

ja też mam u siebie pełen FIS

Opublikowano

Pojawia się km/h1 czy km/h2 ? jedynkę kasuje się przytrzymując podczas jazdy powyżej 5km/h wciśnięte lewe pokrętło a 2 wyłączasz zapłon wyciągasz kluczyk naciskasz lewe pokrętło kilka sec zapali się podświetlanie licznika kilometrów po chwili zapali się fis i tam bedziesz miał prędkość naciskasz reset na manetce fisa i pojawia się 350km/h włączasz zapłon i jest ok :)

Edytowane przez Bartollo