stoklos1990 Opublikowano 28 Września 2014 Opublikowano 28 Września 2014 Co może być powodem, że nie działa mi nawiew od strony pasażera?
jacek70 Opublikowano 28 Września 2014 Opublikowano 28 Września 2014 Np.spadło cięgno o tunel jest zamknięty.
stoklos1990 Opublikowano 28 Września 2014 Autor Opublikowano 28 Września 2014 niestety nie mam jak teraz podpiąć go, ponieważ jestem za granicą. Jak można się dostać do tego ciągna?
marajan Opublikowano 5 Października 2014 Opublikowano 5 Października 2014 Musisz zdjac schowek u pasazera i bedziesz mial dostep do klap nawiewow.. Jak zdejmiesz to pobaw sie panelem sterowania i zobacz ktory silniczek pracuje. Chyba, ze zaden nie pracuje. Na forum jest opisane ktory za co odpowiada. http://a4-klub.pl/index.php?/topic/119271-bledy-silnikow-klap-nagrzewnicy-rozmieszczenie-nastawy-podstawowe/%C2'> powinno pomoc
dracus6662 Opublikowano 6 Października 2014 Opublikowano 6 Października 2014 rozumiem ze masz klimatronic to mógł wystąpić bład jednego z silniczków , spadniete cięgno bym nie obstawiał ale najproście podpiąc pod vaga bez dłubania a skąd jesteś bo na banicji , krucjacie jest wielu użytkowników np ja mam ze soba kabel i program jestem z NL
stoklos1990 Opublikowano 6 Października 2014 Autor Opublikowano 6 Października 2014 możliwe że to był błąd, ponieważ sam zaczął działać. Zobaczymy jak na długo.
Rekomendowane odpowiedzi