Chemik21 Opublikowano 28 Września 2014 Opublikowano 28 Września 2014 Witam, przy poprzednim telefonie tj Nokii 500 po podłączeniu bluetoothem miałem na fisie listę kontaktów z telefonu do wyboru. Ostatnio zmieniłem telefon i wciąż widzę komunikat na fisie- brak kontaktów. Czy ktos z Was posiada Iphone i ma dostęp do kontaktów z telefonu?
Chemik21 Opublikowano 28 Września 2014 Autor Opublikowano 28 Września 2014 No tam własnie przypuszczałem, że z nowszymi telefonami mogą być problemy. Jest możliwość zaktualizowania softu?
wrclaguna Opublikowano 28 Września 2014 Opublikowano 28 Września 2014 a jaki masz ? z jaka literką ? Jak słaby to wymiana sterownika lub zmiana softu ( sam tego nie zrobisz ) polecam ===> http://www.hobotserwis.pl/?kontakt,2
Chemik21 Opublikowano 11 Października 2014 Autor Opublikowano 11 Października 2014 Z jaką literką nie sprawdzałem, ale podejrzewam że ten podstawowy. Ok wróciłem do telefonu z Androidem i teraz kontaktu z sie wyświetlane są. Na Fisie, czy jest możliwość aby były one wyświetlane rownież na rnse?
Rekomendowane odpowiedzi