kafor Opublikowano 29 Września 2014 Opublikowano 29 Września 2014 Witam mam problem z drgającym lewarkiem zmiany biegów. a4b5 1.9 tdi 90km.Jadac po nierownosciach dosc mocno sie rusza w przod i w tyl.biegi wchodza bez problemu.co to moze byc?mechanik powiedzial ze poduszki skrzyni sa ok ale ile w tym prawdy.moze cos z wybierakie???pomocy
Mesiah Opublikowano 29 Września 2014 Opublikowano 29 Września 2014 Chyba prędzej powie Ci co to jest osoba która to widziała na własne oczy? Jedź do kogoś niech Ci sprawdzi wszystkie poduszki włącznie z silnikiem. Nikt tu Ci nie wywróży co jest uszkodzone.
Jarek882 Opublikowano 29 Września 2014 Opublikowano 29 Września 2014 jedź po dziurach i przytrzymaj lewarek jak poczujesz jak sie rusza skrzynia to poduszki i to mogą być nawet te od silnika. ja wymieniam u siebie bo mi drży buda przy odpaleniu i czuć mrowienie przy przyspieszaniu na kierownicy i gałce od biegów lewarek tez sie rusza. Koszt w aso 1310zł plus wymiana.
kafor Opublikowano 30 Września 2014 Autor Opublikowano 30 Września 2014 dzieki Panowie podjade w tygodniu do magika to mi sprawdzi te poduszki.
Rekomendowane odpowiedzi