tomasz102 Opublikowano 29 Września 2014 Opublikowano 29 Września 2014 Witam, Mam już dosyć zmęczoną życiem kierownice. Samochód taki jak w profilu. Bardziej opłaca się ją regenerować czy taniej będzie kupić używkę w dobrym stanie ? Chce pojeździć samochodem, więc metody handlarsko-druciarskie odpadają.
biggVv Opublikowano 29 Września 2014 Opublikowano 29 Września 2014 Witam, Mam już dosyć zmęczoną życiem kierownice. Samochód taki jak w profilu. Bardziej opłaca się ją regenerować czy taniej będzie kupić używkę w dobrym stanie ? Chce pojeździć samochodem, więc metody handlarsko-druciarskie odpadają. Są firmy, które wysyłają Ci obszytą kierownicę i Ty po zamontowaniu odsyłasz im swoją (ja tak zrobiłem) Uważam to rozwiązanie za bardzo dobre, zwłaszcza że sam możesz sobie skonfigurować obszycie (tj rodzaj skóry, widoczne wykończenie) koszt koło 250-300 na miejscu można znaleźć kogoś kto to zrobi taniej ale to już specyfika czy sobie załatwisz
bialy986 Opublikowano 30 Września 2014 Opublikowano 30 Września 2014 Chyba kolega Reggi obszywa. Odezwij się do niego. Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
tomasz102 Opublikowano 30 Września 2014 Autor Opublikowano 30 Września 2014 Są firmy, które wysyłają Ci obszytą kierownicę i Ty po zamontowaniu odsyłasz im swoją (ja tak zrobiłem) Uważam to rozwiązanie za bardzo dobre, zwłaszcza że sam możesz sobie skonfigurować obszycie (tj rodzaj skóry, widoczne wykończenie) koszt koło 250-300 na miejscu można znaleźć kogoś kto to zrobi taniej ale to już specyfika czy sobie załatwisz A jak z trwałością takiej usługi ? Ok poszukam i napisze. Najlepiej gdyby ktoś w województwie Opolskim to robił, ale jak nie znajdę nikogo to będę musiał wysłać.
karol24 Opublikowano 30 Września 2014 Opublikowano 30 Września 2014 Wyślij Reggiemu dostaniesz kiere jak nową, nie znajdziesz takiej na aukcjach. Widziałem jego dzieło w Nysie ale u kogo już nie pamiętam...
Rekomendowane odpowiedzi