andyeudezet Opublikowano 22 Grudnia 2014 Opublikowano 22 Grudnia 2014 Podepne się tutaj. Czy są jakieś inne zmieniarki które bez problemu obsłużą duże pliki? Miałem zabrać się za kupienie właśnie Yatoura, ale dobrze że przeczytałem o tych plikach bo w sumie zależy mi na tym by większe pliki odtwarzalo
nitroo Opublikowano 22 Grudnia 2014 Opublikowano 22 Grudnia 2014 Jak duże? Ja wrzucałem sety i szły, chociaż chwilę potrzebował na odtworzenie. Nie widzę z tym problemu.
andyeudezet Opublikowano 22 Grudnia 2014 Opublikowano 22 Grudnia 2014 Ja niektóre mam nawet po 100 mb
C4NC3R Opublikowano 22 Grudnia 2014 Opublikowano 22 Grudnia 2014 Moja miala problemy z utworami po 15 mb... Wysyłane z mojego GT-I9070 za pomocą Tapatalk 2
mariuszbyd Opublikowano 20 Lutego 2015 Opublikowano 20 Lutego 2015 odkopie trochę temat, bo chciałbym się dowiedzieć jak to jest z tymi setami, bo praktycznie tylko ich słucham, odtwarza czy nie? i pytanie takie cudo tanie znalazłem czy te starsze wersje odbiegają dużo od nowych?
Rekomendowane odpowiedzi