pakito25 Opublikowano 22 Stycznia 2023 Opublikowano 22 Stycznia 2023 Chłopaki pomóżcie założyłem licznik z A5 S5 8T0 920 932 D. Licznik z usa. Ochrona ściągnięta przebieg przepisany. Niby wszystko gra. Nie ma błędu. Ale jak zaleje zbiornik do pełna to wskaźnik pokazuje prawidłowo a na cyfrowym pokazuje że 430km do końca zbiornika a zawsze mi pokazywało 880 km. I tempomat działa ale nie świeci się kontrolka od tempomatu. Co tu jeszcze zrobić. Czy coś w adaptacjach. Pomoże ktoś coś
odzim Opublikowano 7 Maja 2023 Opublikowano 7 Maja 2023 (edytowane) Witam Czy każdy licznik z polifta nie komunikuje sie z przedliftem jak ma sie radio concert - byly tez polifty ktore maja radio concert? Edytowane 7 Maja 2023 przez odzim
MrMajstro Opublikowano 24 Maja 2023 Opublikowano 24 Maja 2023 A gdy do przedlifta damy licznik z polifta to będzie się komunikować z radiem concert które też jest wsadzone poliftowe? ?
wojtek321123 Opublikowano 18 Lutego Opublikowano 18 Lutego Witam wie ktoś jak podłącznik na stole zeby sie wszystko palilo? Prosze o pomoc
matshita Opublikowano 2 Maja Opublikowano 2 Maja Mam licznik z B8 kolorowy ale bez nalepki z tyłu z dokładnym kodem zegarów. Odpalam go na stole wszystko ładnie świeci ale jak sprawdzić jakie ma dokładnie oznaczenie ? Jak można go sprawdzić i odczytać cały kod ktoś ma jakiś pomysł ?
Rekomendowane odpowiedzi