Henx29 Opublikowano 5 Października 2014 Opublikowano 5 Października 2014 Czy po założeniu nowych klocków powinny być dołączone te spinki czy jak to sie nazywa zeby klocek nie kałatał podczas jazdy ? Chodzi o to ze podczas gdy jade np po hopkach lub dzióry to cos mi tam kałacze z przodu. Wachacze wymienione góra dół i co tam tylko mozliwe i dalej kałacze. Znajomy przejchał sie autem z ciekawosci i mowi ze to klocki kałącza. Przejechał przez próg zwalaniajacy z wcisnietym hamulcem i cisza, czyli zgadzałaby sie jego teoria. Wiec nie wiem czy nie powinno byc tam tych spinek co by je trzymało i zapobiegało kałataniu.
Dev Opublikowano 5 Października 2014 Opublikowano 5 Października 2014 Jakie dałeś klocki ? Podaj oznaczenie
Henx29 Opublikowano 13 Października 2014 Autor Opublikowano 13 Października 2014 Kurcze tego to Ci nie powiem bo nie mam pojecia. Kupiłem w w sklepie z czesciami. Podałem tyllko model auta i koles sprzedał mi pierwsze lepsze klocki. Nie sato jakies markowe tylko tankia tandeta.
Wandej Opublikowano 13 Października 2014 Opublikowano 13 Października 2014 No to nie wiem czemu się dziwisz?
Henx29 Opublikowano 13 Października 2014 Autor Opublikowano 13 Października 2014 OKej dałem ciała z kupnem A teraz czy sa jakies warte uwagi klocki czy tylko te od Audi dilera ? W zasadzie tarcze tez do wymiany beda.
afroo. Opublikowano 13 Października 2014 Opublikowano 13 Października 2014 Bierz Ferodo FDB1717 Mam takie nówki w atrakcyjnej cenie. Zapraszam. http://a4-klub.pl/index.php?/topic/290183-silniczki-szyb-przod-hklocki-ferodo-fdb1717uszczelka-20tfsi/
Wandej Opublikowano 14 Października 2014 Opublikowano 14 Października 2014 OKej dałem ciała z kupnem A teraz czy sa jakies warte uwagi klocki czy tylko te od Audi dilera ? W zasadzie tarcze tez do wymiany beda. Wal to ,mnie na to Ci dobiorę
Henx29 Opublikowano 17 Października 2014 Autor Opublikowano 17 Października 2014 OK, dzięki Panowie za pomoc. Za tydzień ''matki boskiej pieniężnej'' to zamówie i zobaczymy jak to bedzie sie sprawować
pajda Opublikowano 28 Października 2014 Opublikowano 28 Października 2014 stuki nie koniecznie moga być z klocków ja ostatnio wymieniałem zwrotnice bo gniazda wahaczy były wyrąbane i też szukałem nowy cały zawias, gumy na amorach itd i nic po zmianie zwrotnicy jak ręką odjął
Rekomendowane odpowiedzi