pogromca15 Opublikowano 7 Października 2014 Opublikowano 7 Października 2014 Witam! Długo się zastanawiałem czy zakładać temat, ale jednak po roku czasu ruszyło natchnienie A więc przedstawiam wam moją "Dajane" z 2000 roku z silnikiem 1.8 turbo z oznaczeniem APU. Zakupu auta dokonałem w maju 2013 roku z udokumentowanym przebiegiem 198 tys. km. Sprowadzone zostało z Danii. Co posiada po zakupie: - 2 elek. szyby - automatyczna klimatyzacja - wspomaganie - 1/2 fis - 4 poduchy - centralny zamek z pilota - Domykanie i zamykanie szyb z pilota - Otwieranie klapy bagażnika z kluczyka - no i oczywiście inne poliftowe zabawki co znacie Pod maską: No nie ma co się rozpisywać 150 koni, przebieg na dzień dzisiejszy 216 tys +. (zrobione przez półtora roku 19 tys. km. ;x) i to by było na tyle Plany wobec auta: - Gwint (jeszcze nie wiem jakiej firmy) obecnie siedzą springi H&R -40 mm od fanasty na amorach koniego. - Jakieś fajne alu 17 (w głowie na razie sa RH ZW3 ale to jeszcze dużo czasu) na chwilę obecną siedzą oryginalne 16 - Pełny fis - Zmiana kiery na trójramienna - Radio z navi od a6 c5 - Zespawanie dokładek zderzaka, wygładzenie ramki na tablice i pomalowanie w kolor - Kratki w zderzaku jak i plastiki pod maską na kolor piano - Prawe lusterko od Anglika - Fotele kubełkowe (nie skóra) - Podtlenek lpg - Chip lub zmiana mapy - Dokładka od Cupry - Wszystkie szyby w prądzie - Podświetlane klamki zewnętrzne - zrobione - Podświetlane klamki wewnętrzne - zrobione - Pakiet oświetlenia led - Przyciemnienie szyb (może) - Żółte halogeny - zrobione - USDM - zrobione - Nowe dywaniki - PDC - Renowacja całego lakieru bo jest strasznie porysowana - Renowacja odbłyśników - zrobione - Nagłośnienie Bose - Kompletne nowe zawieszenie - zrobione - Wydech z kwasówki i przelot 2,5" (Jak dojdą jakieś palny to oczywiście dopisze ale na razie jest ich tyle, że wystarczy ) Zdjęcia jak wyglądała 22.05.2013 r Podczas wymiany zawieszenia 16.05.2014 r Po sprężynach siadła niżej tylko balon duży nie posiadam zdjęcia jak stała wcześniej ale możecie sobie wyobrazić A teraz sesyjnie! Będę się starać wrzucać więcej zdjęć z moich prac i oczywiście jak fundusze będą pozwalały
PiterA4 Opublikowano 8 Października 2014 Opublikowano 8 Października 2014 Brakuje tylko wiekszego kola i duzego prawego lustra:)
pogromca15 Opublikowano 8 Października 2014 Autor Opublikowano 8 Października 2014 Brakuje tylko wiekszego kola i duzego prawego lustra:) Właśnie to będzie na pierwszym miejscu, żeby już optycznie ładnie wyglądała
Rekomendowane odpowiedzi