Opublikowano 30 Stycznia 201016 l no juz sie chyba nawet nie da, snieg sie roztapia. nie wiem jak jest na placu, nie bylem..
Opublikowano 30 Stycznia 201016 l Autor śniegu jest opór... byłem juz dzisiaj na placu... w wiadomym celu... :polew:
Opublikowano 9 Lutego 201016 l [br]Dopisany: 08 Luty 2010, 22:11_________________________________________________Jutro na spocie obecność wszystkich obowiązkowa
Opublikowano 9 Lutego 201016 l będę, będę... wzmaka mi weź... i flaszkę przywieź, rozpijemy na miejscu coby zimno nie było
Opublikowano 9 Lutego 201016 l wzmaka wezme, a flaszke to niby czemu ja mam brac? Tomek niech przywiezie zgrzewe piwa
Opublikowano 10 Lutego 201016 l witam jest na forum użytkownik czarneg a4 z rejestracją zaczynającą sie na GS 48... który byl ostatnio w niiemczech w bergkamen?jeśli tak to pozdrowienia od kolegi który mrugał światłami z busa hi hi
Opublikowano 11 Lutego 201016 l Witam kolegow , mam prosbe mala kogos kto mieszka blisko lub bedzie przejezdzal o ogladniecie autka http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C11284173 auto chce kupic moj brat, ale na darmo nie chce jechac, pomozecie mysli good
Opublikowano 23 Lutego 201016 l [br]Dopisany: 18 Luty 2010, 01:21_________________________________________________Jutro wszyscy na placu sie stawiaja.... I niech ktos zorganizuje tam kibel...
Opublikowano 23 Lutego 201016 l Autor toi toi-a sobie przywiez :> mnie jutro nie bedzie, sorry Koledzy, znowu nie potrzebna smierć w rodzinie
Opublikowano 25 Lutego 201016 l czy ten zlot to był czy nie?bo chyba tylko jakieś 2 bmw i 1 a4 byla? hm następnym razem jakos sie zgadam z wami bo chciał bym poznać was...ale to dopiero na święta Wielkanocne...
Opublikowano 25 Lutego 201016 l Tymi BMW to takie słupskie dresy jeżdżą... na koksie są cały czas, szczają gdzie popadnie... Był wczoraj jeden gość a4... gadał tam z tymi dresami, mogłeś podjechać a nie czaiłeś sie swoim srebrnym avantem i armina puszczałeś Powypadało coś reszcie i nie pozjeżdżali się, losowe sprawy. Za tydzień mam nadzieje, że wszyscy będziemy
Opublikowano 26 Lutego 201016 l Lucas, ja sobie wypraszam z tym szczaniem Za tydzień kompletu nie będzie, bo Buma będzie po Gdańsku szaleć
Opublikowano 26 Lutego 201016 l mnie nie bedzie za tydzień,koniec urlopu i powrót do niemiec a następnym razem bede dopiero na święta,a na ploacu czekałem przy okazji na kogoś, a w avancie pod maska szaleje 155KM i 350Nm