OskiUK Opublikowano 11 Października 2014 Opublikowano 11 Października 2014 (edytowane) Panowie, potrzebuje pomocy, proszę. Zainstalowalem wczoraj rnse w miejsce concerta 3. Wszystko ładnie tylko nie wiem jak wylaczyc samosciemnianie navi. Manualne ustawianie jasnosci ekranu nie działa, a każde drobne zasłonięcie/odsloniecie nawet przy kreceniu kierownica czujnika w zegarach powoduje sciemnianie/rozjasnianie ekranu, co jest denerwujace. Na wiki Ross nic nie znalazłem. Nikt, nic?Sent from my Kestrel using Tapatalk Edytowane 9 Października 2014 przez OskiUK
mischa Opublikowano 14 Października 2014 Opublikowano 14 Października 2014 Powiem Ci, że u mnie to działa znakomicie. Dokładnie tak jak powinno. Jest to tak bardzo widoczne ?
OskiUK Opublikowano 14 Października 2014 Autor Opublikowano 14 Października 2014 Jest jakby zbyt czule. Czasami mam wrazenie, ze ekran migocze w sensie sciemnia sie i rozjasnia. Niestety nigdzie nie moge znalezc sposobu na wylaczenie czujnika swiatla, oprocz wlaczonych swiatel:( Sent from my Kestrel using Tapatalk
junior555 Opublikowano 29 Października 2014 Opublikowano 29 Października 2014 w kostce masz pin który odpowiada za sterowanie podswietleniem,mozesz go wypiać i nie będzie reagowało na czujnik,jak znajde chwile to zobacze który to
Rekomendowane odpowiedzi