Opublikowano 9 Października 201411 l Polecam firmę MW Motorline z Gdańska (dawniej z Sopotu) - bardzo profesjonalni fachowcy, którzy znają się na samochodach AUDI, mają bardzo dużą wiedzę i bardzo przystępne ceny. Z pewnością będę korzystał z usług tej firmy. MW Motorline ul. Słowackiego 83 Gdańsk 502 453 273 https://www.facebook.com/mwmotorline Edytowane 12 Października 201510 l przez siluk
Opublikowano 29 Grudnia 201411 l chyba bede musial podjechać tam z moimi problemami bo juz mam dośc paprochów
Opublikowano 29 Grudnia 201411 l No jak będziesz w pobliżu to zajedź naprawdę polecam, robię tam wszystko w moim aucie i narazie jestem bardzo zadowolony
Opublikowano 29 Grudnia 201411 l minus moj taki że jestem z Ustki i bede musiał cisnać na 2 auta to raz a 2 że nie wiem kiedy bedzie on gotowy ^^
Opublikowano 29 Grudnia 201411 l Wiec najpierw proponuje zadzwonić powiedzieć o problemie i się umówić
Opublikowano 29 Grudnia 201411 l nie możesz do mnie przyjechać ? czy przypadkiem nie rozmawialismy jakis czas temu na temat Twojego auta pod I-Carsem ?
Opublikowano 30 Grudnia 201411 l Jestem ze Slupska nr do mnie masz ponizej po Nowym roku moge sie zajac Twoim autem
Opublikowano 30 Grudnia 201411 l Nr mam zapisany odezwe sie jak wroce z wczasow , smsem napisze Ci jaka jest usterka , to moze ojciec podrzuci fure do Ciebie wczesniej pozdrawiam .
Opublikowano 30 Grudnia 201411 l wszystko zalatwione ojciec bedzie dzwonił po sylwestrze wiec 2-4 jakos pozdrawiam i do usłyszenia
Opublikowano 29 Stycznia 201511 l Dla mnie pełna profeska...dalej będę korzystał z ich usług Dziękuję Władi! Dobre słowo zawsze mile widziane nie możesz do mnie przyjechać ? czy przypadkiem nie rozmawialismy jakis czas temu na temat Twojego auta pod I-Carsem ? No ładnie! Ktoś mi tu klientów podbiera!
Opublikowano 30 Stycznia 201511 l Kolega mialby do Ciebie 130km a do mnie ma 20. Auto juz jezdzi, niestety padł silnik, na drugim cylindrze brak kompresji a na pozostalych tez nie było wesoło. Auto dostalo nowe serducho, sprzęgło i pare innych pierdółek. Edytowane 30 Stycznia 201511 l przez Dev