djtimek Opublikowano 10 Października 2014 Opublikowano 10 Października 2014 (edytowane) Witam Jestem jestem lajikiem w tym temacie wiec potrzebuje waszej pomocy! A więc mam A5 B5 z 1995 roku z LPG , od czasu mniej wiecej jak się jesień zaczęła moja audi zaczęła szarpać.Szarpie dopiero gry się troche rozgrzeje ,tak przy 3tys obrotów , czasem zadarzało się tak gdy w nocy są przymrozki to wtedy szarpie od razu jak jest jeszcze zimna , nawet przy mniejszych obrotach . Odpala super jeszcze z tym problemu nie było .. Co może być przyczyną ??? POMOCY Edytowane 10 Października 2014 przez djtimek
przem88 Opublikowano 10 Października 2014 Opublikowano 10 Października 2014 pierwsza rzecz świece sprawdzic a najlepiej wymienic i cewki, od tego przewaznie wszytsko sie zaczyna , ponziej jak masz mozliwosc podepnij pod kompa zobacz jakie błedy Ci pokazuje, pozniej zrób logi jesli masz mozliwosc. troche nie rozumiem bo w wybacz ale w akims dziwnym jezyku to napisałes/opisałes
djtimek Opublikowano 14 Października 2014 Autor Opublikowano 14 Października 2014 Witam Podłączyłem audi pod kompa i takie błędy mi pokazało: Objawy takie jak pisałem wyżej ???
Rekomendowane odpowiedzi