Krzysztof78 Opublikowano 11 Października 2014 Opublikowano 11 Października 2014 Od miesiąca pojawiło się mega fajne zjawisko. Auto odpala perfekcyjnie. Działa można powiedzieć idealnie ale..... w pewnym momencie na biegu jałowym (czytaj postój na światłach) obroty spadają prawie do zera auto się dusi i ......nagle obroty 1300. Albo spadają i auto gaśnie!!! Podczas jazdy auto czasami szarpnie i ewidentnie czuć że coś tu muli z falującymi obrotami miałem przypadek rok temu ale wymieniłem czujnik cieczy tak poradziliście koledzy i wszystko grało. Teraz myślałem że to to samo ale nie. auto faluje gaśnie i muli. Od czego zacząć. komuter nic nie pokazał. Paliwo tankowane na renomowanej stacji. tylko jednej. Czasami przy dodaniu gazu auto się zadławi i muszę ostro dać w gaz aby ruszyć. Co może być przyczyną ?
jacek70 Opublikowano 11 Października 2014 Opublikowano 11 Października 2014 Wyczyść i zrób adaptację. Sprawdź też sondę.
Labiel Opublikowano 3 Listopada 2014 Opublikowano 3 Listopada 2014 Pierwsze co to komp i sprawdzenie błędów. A w zasadzie sprawdzenie, skasowanie, przejechanie się i ponowne sprawdzenie. Przyczyn może być wiele. A tak po za tym to nie wiem jaki ty w ogóle masz tam silnik.
robert0907 Opublikowano 6 Listopada 2014 Opublikowano 6 Listopada 2014 Sprawdź stan kopułki i palucha, miałem to samo, wymieniłem i mi pomogło
Rekomendowane odpowiedzi