Gość Opublikowano 11 Października 2014 Opublikowano 11 Października 2014 Jako że sam takie blachy posiadam - prośba o fotki tablic które spotkacie ;-) Nie interesują mnie zdjęcia z neta ale takie które sami zrobicie ;-) Foto musi być wyraźne i dobrej jakości . Jeśli nie uda Wam się tutaj wrzucić to proszę na maila : [email protected] - dziękuję ;-) Wystarczy foto z jednej strony
Gość harry19-19 Opublikowano 13 Października 2014 Opublikowano 13 Października 2014 Moje widziałeś więc nie muszę wysyłać
jacek70 Opublikowano 13 Października 2014 Opublikowano 13 Października 2014 Dotyczy tylko audi czy ogólnie.?
Gość Opublikowano 13 Października 2014 Opublikowano 13 Października 2014 Harry - mnie interesują indywidualne blachy ale prawdziwe a nie takie robione sobie prywatnie na zloty jacek70 - marka nie ma znaczenia
PMRudy Opublikowano 14 Października 2014 Opublikowano 14 Października 2014 (edytowane) Widziałem raz we Wrocławiu: D0 BUZI Edytowane 14 Października 2014 przez PMRudy
elmer80 Opublikowano 14 Października 2014 Opublikowano 14 Października 2014 Proponuje nie publikować nie swoich tablic rejestracyjnych... paragraf za to jest :-P wysłane z Commodore 64
Gość Opublikowano 16 Października 2014 Opublikowano 16 Października 2014 Bzdura. " Pojazd znajdujący się w przestrzeni publicznej (ulice, parkingi) może być fotografowany bez ograniczeń, podobnie jak architektura czy zieleń. Publikacja zdjęć w internecie z widocznymi tablicami rejestracyjnymi nie łamie ustawy o ochronie danych osobowych ponieważ: tablica rejestracyjna nie jest dokumentem, po numerze rejestracyjnym nie można zidentyfikować właściciela (to może tylko policja, prokuratura, lecz nie internauta). Prawa autorskie zdjęcia należą tylko i wyłącznie do osoby, która je zrobiła (chyba, że je odsprzeda lub odstąpi) - w żadnym razie do właściciela fotografowanego pojazdu. "
elmer80 Opublikowano 23 Października 2014 Opublikowano 23 Października 2014 To dlaczego ostatnio tyle się mówi o tym że nie można publikować w necie filmów onboard z popełnionych wykroczeń na drogach??? wysłane z Commodore 64
Gość Opublikowano 24 Października 2014 Opublikowano 24 Października 2014 temat zamknięty - brak sensownych odpowiedzi .
Rekomendowane odpowiedzi