kazuyaet Opublikowano 20 Września 2008 Opublikowano 20 Września 2008 Witam Chciałbym sie dowiedzieć jaką ma funkcje dzwigienka po lewej stronie schowka (jak sie siedzi na fotelu to po prawej) bo ta po prawej służy do przesuwu przód-tył a ta nad schowkiem do wysówu siedziska do przodu. Pytanie banalne ale pierwszy raz spotkałem sie z tą dzwigienką w B6
krotki Opublikowano 20 Września 2008 Opublikowano 20 Września 2008 to chyba dzwignia do regulacji kąta siedziska (góra dół)
kazuyaet Opublikowano 20 Września 2008 Autor Opublikowano 20 Września 2008 Chyba to ja tez moge sie domyślać, mi chodzi o konkretną odpowiedz.
malik Opublikowano 20 Września 2008 Opublikowano 20 Września 2008 To jest na 100% dzwignia podnosząca lub opuszczająca przód siedziska. Bardzo wygodna rzecz w długich trasach.
kazuyaet Opublikowano 20 Września 2008 Autor Opublikowano 20 Września 2008 No właśnie o taką odpowiedz mi chodziło . Aktualnie szukam foteli do mojej B6, sam posiadam fotele tylko ze sterowaniem siedziska góra-dół. W poprzednim autku miałem sterowanie siedziska w 3 płaszczyznach -siedzisko góra-dół -przod siedziska góra-dół -tył siedziska góra-dół Bardzo brakuje mi tej płynnej regulacji a w audi tylko góra-dół (w mojej audi) Kolejny przykład skąpstwa tej firmy . Do tej pory myślałem że za pochylenie siedziska odpowiada joystic a on służy do regulacji odcinka lędzwiowego a co za tym idzie dużo foteli z tym sterowaniem joystikiem nie posiada ogrzewania, czemu tak jest to nie wiem. Sterowanie odcinka lędzwiowego jest mi nie potrzebne, teraz wiem, ze musze szukać foteli z tą dodatkową gałką pod spodem Pozdrawiam
malik Opublikowano 20 Września 2008 Opublikowano 20 Września 2008 Kolejny przykład skąpstwa tej firmy . Chyba raczej skąpstwa pierwszego właściciela auta Przecież nikt mu nie zabronił zamówić skórzanych foteli Recaro z pełną regulacją elektryczną i podgrzewaniem z przodu i z tyłu
kazuyaet Opublikowano 20 Września 2008 Autor Opublikowano 20 Września 2008 W sumie racja pierwszy właściciel nie przemyślal do konca wszystkiego. Dopiero ja sam musze uzupełniać braki takie jak manetka FIS, pakiet schowek i oświetlenie a nawet fotele. A ty kolego Malik jestes świetnum tego przykładem zmian w dobrym smaku Zwłaszcza twoja Kiera
adamooo Opublikowano 20 Września 2008 Opublikowano 20 Września 2008 no ciekawy jestem czy Ty byś dopłacił skromne 20k za skórzane fotele
kazuyaet Opublikowano 20 Września 2008 Autor Opublikowano 20 Września 2008 Ja raczej nie . ALe z reguły jak kogoś swobodnie stać na autko nowe typu A4 to może sobie na taki wydatek pozwolić.
maki Opublikowano 20 Września 2008 Opublikowano 20 Września 2008 To jest na 100% dzwignia podnosząca lub opuszczająca przód siedziska. Bardzo wygodna rzecz w długich trasach. Tak jest cała prawda
Rekomendowane odpowiedzi