Krzychu1992 Opublikowano 13 Października 2014 Opublikowano 13 Października 2014 Jestem posiadaczem audi a3 1.9 tdi 98r moc to 110km i zastanawiam się nad wymIaną turbinny ale chciał bym zwiekszyć moc . Planuje przez zimę zrobić kapitalny remont silnika audi . Jaka turbina będzie pasowała do tego silnika i jakie polecacie części . Pozdrawiam Krzysiek
spanky Opublikowano 13 Października 2014 Opublikowano 13 Października 2014 jak wieksza to od 130 (ASZ) badz 150 (ARL) sama zmiana turbiny na wieksza nie da przyrostu mocy
Krzychu1992 Opublikowano 13 Października 2014 Autor Opublikowano 13 Października 2014 A co można zmienić zeby uzyskac więcej mocy. Prucz turbiny co można zmienić Po za wymianą turbiny interkulera co jeszcze da przyrost mocy Interesuje mnie co trzeba zmienić aby uzyskać moc 170 km . Z góry dzięki
spanky Opublikowano 13 Października 2014 Opublikowano 13 Października 2014 A co można zmienić zeby uzyskac więcej mocy. Prucz turbiny co można zmienić Po za wymianą turbiny interkulera co jeszcze da przyrost mocy Interesuje mnie co trzeba zmienić aby uzyskać moc 170 km . Z góry dzięki tu masz wszystko -> http://a4-klub.pl/index.php?/topic/178130-podniesienie-mocy-w-19-vppd-kosztyczesciefekty/
Rekomendowane odpowiedzi