Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Wyklejanie skórą boczków w drzwiach.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Ja już przerabiałem ten temat i mam kilka podpowiedzi. Najlepiej roztapiać te zgrzewy lutownica taką zwykłą kolbową (tylko nie w domu bo żona wyrzuci za zapach palonego plastiku :) ) Osobiście mam na boczkach eko-skóre od ponad roku i nic sie z tym nie dzieje, nie wyciera się ani nic. Próbowałem naklejać na samą gąbkę jak również na materiał bez ściągania i zdecydowanie odradzam ściąganie tego materiału z gąbki. Dzieki temu materiał naklejany się tak nie marszczy na tym wgłębieniu i nawet dobrze się trzyma. Mój były szef zajmuje się importem i sprzedażą detaliczną skór tapicerskich wiec jak ktoś by szukał skóry w takich niewielkich kawałkach to mogę się zorientować czy ma coś na magazynie i ile by to kosztowało.

Opublikowano

pracuje w firmie która produkuje sztuczna skórę ciekawe jak by sie to nadawało do obijania auta boczków itp??????wiem ze obija sie tym meble to i do auta pewnie by sie nadało co??????

Na meblach ładnie się trzyma to może i by w aucie też dało rade :)

jarek3251 a przypadkiem nie pracujesz w ECO-SKÓR na Międzyrzeckiej?? :gwizdanie:

Opublikowano

pracuje w firmie która produkuje sztuczna skórę ciekawe jak by sie to nadawało do obijania auta boczków itp??????wiem ze obija sie tym meble to i do auta pewnie by sie nadało co??????

jarek3251 a przypadkiem nie pracujesz w ECO-SKÓR na Międzyrzeckiej?? :gwizdanie:

nom parowałem juz teraz nie pracuje a z kad wiedziałeś kolego????
Opublikowano

Mój brat to Krzysiek K. :decayed:

Opublikowano

a faktycznie poznaje to audi. pozdrów brata chyba tylko on sie nie przyczynił do tego ze tam już nie pracuje heh

[br]Dopisany: 10 Październik 2010, 14:27_________________________________________________

a tak a propo mieliśmy kiedy okazje sie juz poznać bylem u twojego brata w domu i ty tez wtedy tam byłeś
Opublikowano

a faktycznie poznaje to audi. pozdrów brata chyba tylko on sie nie przyczynił do tego ze tam już nie pracuje heh

[br]Dopisany: 10 Październik 2010, 14:27_________________________________________________

a tak a propo mieliśmy kiedy okazje sie juz poznać bylem u twojego brata w domu i ty tez wtedy tam byłeś

kiedyś tam jak mialem wolne to chyba z miesiac u niego pracowalem tam w firmie ale to było z 7 lat temu.

a jak byłeś u mojego brata w domu to mi się kojarzy tylko ewentualnie jak byś był razem z Mańkiem.

żeby OT nie było obijał już ktoś Ecoskórą cos w aucie??

Opublikowano

nom z mańkiem wtedy byłem dobrze kojarzysz nie wiem czy to pytanie do mnie czy ogólnie do wszystkich ale jesli do mnie to nie słyszałem żeby ktoś eko...wą obijał cos w aucie.

Opublikowano

moj ojciec ma opel vectre c i ma eko-skore narazie jest ok samochod jest z 2007 r, boczki tez sa z eko-skory i dodatkowo sa podbite wata jak oprzesz lokcie to sa fajnie miekkie

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Mógł by ktoś wrzucić te zdjęcia jak zdemontować te boczki i dobrze okleić je.Bardzo Proszę!!!

Opublikowano

też poproszę o update fotek :wink4:

Opublikowano

fotki nie hulają :gwizdanie:

Opublikowano

już dawno :naughty:, dlatego prosimy o jakiś update :evil:

Opublikowano

Chcialem sobie boczki skora zrobic i nie biore sie za to póki nie bede widzial jak to zrobic.Bardzo prosze o foki.

Opublikowano

sam chętnie bym zobaczył jak to zrobić ale chyba się nie doczekamy...

Autor wątku ostatnio widziany: 14 Luty 2010, 19:15

;(

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Acha no to będzie raczej ciężko no to jak by ktoś to tam rozbierał i robił skóra to proszę o fotki.[br]Dopisany: 10 Listopad 2010, 16:24_________________________________________________Myślałem okleić te boczki właśnie tą skórą.

http://allegro.pl/ekoskora-skaj-tapicerski-sztuczna-skora-derma-ss-i1362586116.html

Czy będe musiał ją szyć w połowie tak jak jest w oryginale czy rozciągnę skórę tez tak żeby idealnie przylegało?

Opublikowano

Acha no to będzie raczej ciężko no to jak by ktoś to tam rozbierał i robił skóra to proszę o fotki.[br]Dopisany: 10 Listopad 2010, 16:24_________________________________________________Myślałem okleić te boczki właśnie tą skórą.

http://allegro.pl/ekoskora-skaj-tapicerski-sztuczna-skora-derma-ss-i1362586116.html

Czy będe musiał ją szyć w połowie tak jak jest w oryginale czy rozciągnę skórę tez tak żeby idealnie przylegało?

kolego tylko ze to jest ekologiczna skora tak jak pisze w aukcji prawidzia skora jest sprzedawana w platach

a tak wogule mieszkasz kola miasta tapicerow(czyli Dobrodzienia) wiec bys musial sie podpytac jakiegos fachure

tez jestem z okolic :)

Opublikowano

A to co ta skóra dużo gorsza jest od zwykłej.

PS. To ja Patrick ;)

Opublikowano

tak duzo gorsza

hahaha a patrze audiczka taka jak moja rok i silnik mieszkamy 300m od siebie i na forum musimy sobie pogadc

Wesołych Świąt

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Hehe tak to jest. Dziękuje i nawzajem [br]Dopisany: 24 Grudzień 2010, 12:50_________________________________________________Zrobiłem sam bez zdjęć o to zdjęcia jak mi wyszło proszę o ocenę.Chciałem dodać że miałem 2 stare tapicerki to zrobiłem tak dla podglądu. Jeszcze nie wiem czy to u siebie zamontuje 50%/50% jak na razie.

IMG_4843.jpg

IMG_4842.jpg

IMG_4844.jpg

PS. Zdjęcia do końca nie przedstawiają efektu pracy.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Hehe tak to jest. Dziękuje i nawzajem [br]Dopisany: 24 Grudzień 2010, 12:50_________________________________________________Zrobiłem sam bez zdjęć o to zdjęcia jak mi wyszło proszę o ocenę.Chciałem dodać że miałem 2 stare tapicerki to zrobiłem tak dla podglądu. Jeszcze nie wiem czy to u siebie zamontuje 50%/50% jak na razie.

IMG_4843.jpg

IMG_4842.jpg

IMG_4844.jpg

PS. Zdjęcia do końca nie przedstawiają efektu pracy.

zamontowałeś może to w boczek, daj jakąś fotkę jak to wyglada :wink4: